Cele mai citite
 


Vrancea: Medicii de familie nu mai semnează trimiteri şi bilete pentru reţete
vineri, 2 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de familie nu au semnat contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate şi au anunţat, joi, că nu vor mai elibera trimiteri şi bilete pentru reţete compensate.
Preşedintele Patronatului Medicilor de Familie Vrancea, doctorul Grigore Hanţă, a afirmat că medicii vor asigura consultaţii, dar nu vor elibera formulare ale CAS.

'Întrucât nu s-au respectat clauzele contractului cadru negociate de noi, medicii de familie din Vrancea nu vor semna contractul cadru cu CAS. Vom acorda consultaţii gratuite pacienţilor, dar nu vom elibera trimiteri, bilete pentru reţete compensate şi gratuite. Practic nu vom elibera nici un formular al CAS', a precizat Grigore Hanţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii de familie din Dolj nu mai pot elibera retete gratuite sau compensate Medicii de familie din judeţul Dolj nu mai pot elibera, de luni, reţete gratuite sau compensate, după ce Casa de Asigurări de Sănătate /CAS/ Dolj a refuzat să semneze clauzele suplimentare la contractele-cadru pe 2010, iar vechile contracte au expirat la 30 aprilie 2010, transmite corespondentul AGERPRES...
Vrancea: Fără medicamente compensate în farmaciile din judeţ Farmaciile din judeţul Vrancea nu mai eliberează reţete compensate, deoarece Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) a epuizat bugetul pentru luna iulie.
Dolj: Medicii de familie nu semnează actele adiţionale impuse de Casa de Asigurări de Sănătate Medicii de familie din judeţul Dolj nu vor semna actele adiţionale la contractele încheiate pentru anul 2010, pregătite de Casa de Asigurări de Sănătate, pe motiv că acestea sunt întocmite în baza noilor acte normative pe care medicii doresc să le renegocieze.
Hunedoara: Medicii de familie consultă gratuit Medicii de familie din judeţul Hunedoara consultă gratuit pe toţi pacienţii care vin la cabinetele medicale, chiar dacă nu a fost semnat noul contract-cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Societăţii de Medicină Generală-Medicină de Familie...
Satu Mare: Medicii de familie refuză semnarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate Medicii de familie din judeţul Satu Mare au decis prin vot, în şedinţa de joi, să nu semneze contractele cadru cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate în forma propusă de Ministerul Sănătăţii şi CNAS, iar prin urmare vor percepe taxe pentru consultaţii şi nu vor mai elibera reţete compensate.
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj II) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor care pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor, iar medicii...