Cele mai citite
 


Iaşi: Şi-au petrecut noaptea de Înviere la spital
luni, 5 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 70 de persoane au necesitat asistenţă de urgenţă în garda de Înviere la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
În momentul Învierii cei din UPU resuscitau un pacient în vârstă de 55 de ani, care a fost adus în comă din cauza consumării alcoolului în exces.
'Pacientul a beneficiat de resuscitare respiratorie, suport volemic, măsuri de depurare a toxicului, antidotism, nootrope iar examenele toxicologice au indicat o alcoolemie de 389 mg%', a declartat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor.
Chiar şi în Noaptea Sfântă, calvarul pacienţilor plimbaţi între spitale s-a repetat în cazul unei victime a unui accident rutier. Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Şcheia, victimă a unui accident de atelaj, cu fracturi costale şi de omoplat şi traumatism de genunchi stâng, a repetat 'clasicul traseu' al domnului Lăzărescu, de la Spitalul Universitar Sfântul Spiridon spre Spitalul Clinic de Urgenţe.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...
Iaşi: Peste 100 de persoane internate la UPU, în Ajunul Crăciunului Aproximativ 100 de persoane au avut nevoie în Ajunul Crăciunului de asistenţă medicală la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: Poliţişti chemaţi în ajutorul medicilor, după ce au fost agresaţi de un pacient Personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor pentru a calma un pacient adus de un echipaj al ambulanţei după ce s-a automutilat.
Iaşi: 10 intoxicaţii cu etnobotanice într-o singură gardă Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi sunt alarmaţi de creşterea numărului consumatorilor de plante etnobotanice după ce în ultima gardă au acordat îngrijiri medicale pentru 10 de persoane care au consumat astfel de produse.
Iaşi: Victimă a unui accident rutier trimisă de la un spital la altul Un student la medicină, în vârstă de 21 de ani, victimă a unui accident rutier care a avut loc în comuna Cotnari, a ajuns după mai bine de opt ore la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi.