Cele mai citite
 


Paşte la spital, din cauza abuzurilor alimentare şi de alcool
luni, 5 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sute de persoane au avut nevoie de serviciile ambulanţelor în zilele de Paşte din cauza abuzurilor alimentare sau de alcool, unii ajungând la spital din cauza afecţiunilor digestive.
În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 1.088 de apeluri la Ambulanţă. Dintre acestea, 88 au fost pentru dureri abdominale şi probleme digestive, 33 de cazuri de comă, 37 de persoane căzute în stradă.

Medicii atrag atenţia în continuare să nu se facă abuz de alimente şi alcool nici luni, în a doua zi de Paşte, recomandând ca după masă să se facă mişcare măcar o oră, dar şi renunţarea la mâncărurile grele în favoarea legumelor , salatelor şi fructelor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Peste 300 de solicitări la Ambulanţă, în prima zi de Paşte Ploieşti, 6 mai /Agerpres/- Peste 300 de solicitări au fost înregistrate, duminică, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, câteva zeci dintre acestea vizând cazuri de dureri abdominale cauzate de alimentaţie.
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.
Brăila: O ambulanţă care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită în intersecţie de o maşină O ambulanţă din Brăila care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită într-o intersecţie din Brăila de o maşină care nu a respectat indicaţiile rutiere.
Dr Alis Grasu recomandă multă prudenţă la mesele de sărbători Dr Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, recomandă multă prudenţă pentru mesele de sărbători, mai ales în cazul celor care au ţinut post timp de şapte săptămâni, din alimentaţie lipsind proteinele animale.
Prahova: Peste o mie de solicitări la Ambulanţă în perioada sărbătorilor; pe primul loc - afecţiunile digestive Ploieşti, 3 mai/ Agerpres/- Peste o mie de solicitări către Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova au fost înregistrate în perioada sărbătorilor pascale, pe primul loc în topul afecţiunilor pentru care a fost nevoie de intervenţia medicilor aflându-se cele digestive.
Olt: De Anul Nou, mai puţine cazuri de exces alimentar decât de Crăciun Medicul Adrian Popa din cadrul Serviciului de Ambulanţă Olt a declarat, luni, că în primele trei zile ale anului numărul persoanelor care au solicitat ajutor medical de urgenţă a fost mult mai mare decât în alte perioade, dar gravitatea afecţiunilor provocate de excesul de alimente şi alcool a fost mai...