Cele mai citite
 


Cluj: Sediu nou pentru Sanitas
joi, 8 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
SANITAS Cluj a achiziţionat un sediu în valoare de 225.000 de euro, pe care doreşte să-l folosească, printre altele, pentru organizarea unor cursuri de reconversie profesional.
'S-a simţit nevoia unui nou sediu, cu atât mai mult cu cât cel pe care îl aveam se afla într-o clădire pe care trebuia să o părăsim deoarece era destinată medicilor de familie şi era un spaţiu înghesuit. E adevărat că a durat 20 de ani, dar din economiile strânse am cumpărat acest apartament şi l-am mobilat, iar acum nu mai trebuie să ne rugăm de unii şi de alţii să ne ajute cu un spaţiu când vrem să organizăm ceva', a declarat miercuri preşedintele Sanitas Cluj, Ştefan Roman.

Noul sediu are o suprafaţă de 210 metri pătraţi şi o curte mică, iar reprezentaţii Sanitas Cluj vor organiza aici, printre altele, cursuri de reconversie profesională.

Primul curs va începe în luna aprilie, el fiind organizat în urma câştigării unor proiecte europene.

'Vom organiza cursuri de baby-sitter în primă fază, dar şi de electrician, instalator sau administrator de pensiune. Cursurile se adresează personalului din sănătate, în ideea că dacă vor ieşi la pensie sau vor ajunge şomeri, să ştie să mai facă şi altceva. Am ales ca prim curs pe cel de baby-sitter pentru că ne-am gândit că vine oarecum în prelungirea aptitudinilor pe care oamenii noştri le au deja', a explicat?Ştefan Roman.

O grupă are 28 de cursanţi, iar cursurile sunt oferite gratuit membrilor de sindicat ai Sanitas.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Liderul Sanitas Cluj: Deficitul de personal este accentuat de pacienţii care vin la spitale din alte judeţe Greva de avertisment a Federaţiei Sanitas s-a desfăşurat, în Cluj fără incidente majore, însă liderul de sindicat din acest judeţ susţine că deficitul de personal este atât de mare, încât angajaţii se află practic într-o permanentă stare de grevă de avertisment.
Cluj: Cursuri de baby-sitter pentru femei, organizate de Sanitas Peste 20 de clujence de peste 45 de ani au primit luni diplome de baby-sitter de la Sanitas Cluj, care a organizat aceste cursuri din fonduri europene şi în colaborare cu Ministerul Muncii.
Cluj: Liderii Sanitas cer îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi de salarizare din sistemul sanitar Liderii Federaţiei Sanitas au anunţat luni, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, că vor pregăti ample mişcări de protest, care să aducă aminte de ceea ce reprezenta organizaţia în urmă cu 20 de ani, când forţa sindicatului s-a văzut în stradă, dacă revendicările sale, în special cele salariale...
Liderii Sanitas Cluj nu consideră normal ca un medic rezident debutant să aibă acelaşi salariu cu un muncitor necalificat Reprezentanţii Sanitas Cluj avertizează asupra unor animoziăţi care vor apărea între cadrele medicale din spitale pe fondul aplicării de la 1 iulie a HG 871/2013, când un medic debutant va avea acelaşi salariu ca şi un muncitor necalificat din domeniul sanitar.
Cluj: Sanitas cere deblocarea a 1.800 de posturi în judeţ Sindicatul Sanitas Cluj reclamă nevoia acută de cadre medicale şi cere guvernului să deblocheze de urgenţă a 1.800 de posturi pentru sistemul sanitar clujean.
Cluj: Sanitas Cluj susţine protestele de marţi Sanitas Cluj va participa la mitingul de marţi din Piaţa Constituţiei din Bucureşti cu 150 de membri şi au luat decizia ca în loc de grevă generală să declanşeze doar o grevă japoneză.