Cele mai citite
 


Cluj: Flash mob pentru lupta împotriva cancerului la sân
joi, 8 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 20 de persoane, membri ai Fundaţiei 'Women Solidarity', au organizat miercuri un flash mob în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, având ca scop conştientizarea importanţei autocunoaşterii corpului, pentru prevenirea cancerului la sân.
'Organizăm un flash mob în semn de solidaritate cu femeile cu cancer la sân şi pentru conştientizare în ceea ce priveşte această boală. Diagnosticarea din timp a cancerului de sân poate salva multe vieţi' - a declarat Lucia Alb, coordonatoarea proiectului 'Stop Cancerului la sân'.

Acţiunea celor de la 'Women Solidarity' urmăreşte şi transmiterea unui mesaj de încurajare femeilor diagnosticate cu cancer la sân, mesaj sub sloganul 'Nu sunteţi singure!'.

Fundaţia 'Women Solidarity' a derulat în judeţul Cluj o campanie de informare în mai multe localităţi, fiind informate despre cancerul la sân circa 850 de femei cu vârste cuprinse între 15 şi 55 de ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de informare cu privire la cea mai agresivă formă de cancer - cancerul pulmonar Liga Română de Cancer şi Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) continuă şi în 2012 campania de prevenţie, informare şi educare cu privire la cancerul pulmonar, se arată într-un comunicat de presă al Ligii emis joi.
Campanie pentru cei care luptă împotriva cancerului Tinerii supravieţuitori de cancer din Bucureşti, membrii ai clubului Temerarii, şi-au exprimat solidaritatea, duminică, cu ocazia Zilei Mondiale a Cancerului cu cei afectaţi de această boală de la secţia de pediatrie a Institutului Oncologic 'Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu' şi a Spitalului Clinic de...
Luna Internaţională de luptă împotriva cancerului pulmonar Liga Română de Cancer lansează, în luna noiembrie, o campanie de informare şi educare privind implicaţiile cancerului la plămâni, sub mesajul ''Respiră adânc şi gândeşte-te bine!'', se arată într-un comunicat de presă.
Campania privind cancerul de intestin gros, continuată în luna martie de FABC şi LRC Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de cancer din România şi Liga Română de cancer vor continua în luna martie (Luna Internaţională de Luptă Împotriva cancerului Intestinului Gros), pentru al treilea an consecutiv, seria de acţiuni menite să atragă atenţia opiniei publice cu privire la cancerul de intestin...
Cluj: Campanie antidiabet derulată de studenţii medicinişti, duminică, la Iulius Mall Voluntari ai Organizaţiei Studenţilor Medicinişti (OSM) din Cluj-Napoca vor derula, duminică, la complexul Iulius Mall, o campanie de informare asupra diabetului zaharat, pentru a prezenta factorii ce declanşează această boală, profilaxia şi tratamentul ei.
Cluj: Studenţii medicinişti vor derula o campanie anti-tuberculoză în cinci licee Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj-Napoca va derula, între 19 şi 23 martie, o campanie de informare a elevilor de liceu în scopul prevenirii tuberculozei, depistării acesteia la scurt timp după apariţia unor simptome, precum şi conştientizării tinerilor asupra obligaţiei de a urma riguros ...