Cele mai citite
 


Un nou spital Sanador, printr-o investiţie de 40 milioane euro
joi, 8 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul Medical Sanador a închiriat o clădire de peste 15.000 metri pătraţi de la Castrum Corporation pentru a deschide un spital generalist, printr-o investiţie de 40 milioane euro, se arată într-un comunicat al companiei imobiliare DTZ Echinox.
Spitalul îşi va deschide porţile în luna septembrie 2010 şi va avea o capacitate de 120 de paturi.
Clădirea închiriată se află în Bucureşti, pe Strada Sevastopol, având o suprafaţă totală de 15.000 mp, din care suprafaţa închiriabilă de 11.735 mp împărţită între corpul A, cu 3.121 mp şi corpul B, cu 8.614 mp. Proiectul beneficiază de asemenea de trei nivele subterane, cumulând 200 de locuri de parcare.
,,Această tranzacţie este importantă nu numai prin dimensiunea sa, fiind cea mai mare din ultimul an, ci şi prin mesajul pozitiv pe care îl transmite pieţei. Se vede încă o dată că sectorul privat şi-a adaptat activitatea la noile condiţii economice şi este pregătit să intre în acţiune şi să crească în continuare', a declarat Mihnea Şerbănescu, director general al DTZ Echinox.
Stocul total de spaţii de birouri estimat a fi livrat în 2010 este de circa 245.000 mp închiriabili, conform agenţilor DTZ Echinox. Principalele clădiri de birouri având termen de livrare estimat pentru 2010 sunt Platinum Business & Convention Center - 55.000 mp închiriabili, Avrig Business Center - 29.650 mp închiriabili, Swan Office Park (faza 1) - 21.695 mp închiriabili, Lakeview - 19.700 mp închiriabili, Nusco Tower - 17.000 mp închiriabili.
La nivelul trimestrului întâi din 2010, DTZ Echinox estimează un volum de 281.000 mp închiriabili de spaţii de birouri disponibili, ceea ce plasează rata medie de neocupare la 18 la sută.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Investiţie MedLife de 10 milioane euro în două spitale în Braşov MedLife investeşte 10 milioane euro în dezvoltarea unui spital multidisciplinar în Braşov şi pentru achiziţionarea, în proporţie de 100%, a clinicii Eva din Braşov, ambele în centrul ţării, arată un comunicat al companiei.
Investiţie de 13 milioane de euro în Centrul de Radioterapie Oncologică de la Suceava Un Centru de Radioterapie Oncologică la standarde europene va deveni funcţional la Suceava după ce Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) şi reprezentantul firmei clujene care va realiza investiţia au semnat contractul de concesionare a 1.000 de metri pătraţi destinaţi construcţiei acestui Centru, a declarat...
Un centru Hospice Casa Speranţei a fost deschis în Bucureşti Un centru Hospice Casa Speranţei a fost deschis vineri în Capitală în prezenţa celui care a adus sistemul îngrijirii paliative în România, Graham Perolls, şi a prinţesei Marina Sturdza, dar şi a finanţatorilor acestei instituţii.
Constanţa: Investiţie de peste 10 milioane de euro în sănătate Consiliul Judeţean Constanţa a inaugurat miercuri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, cea mai modernă Clinică de Ortopedie şi Traumatologie din România.
Cluj: Spital privat de recuperare, deschis printr-o investiţie de 10 milioane de euro În localitatea clujeană Suceagu, în apropiere de Cluj-Napoca, a fost inaugurat, joi, cel mai mare spital privat de recuperare din România, Polaris Medical, printr-o investiţie privată de 10 milioane de euro.
Prahova: Investiţie de aproximativ 22 de milioane de euro în cel mai mare spital privat din judeţ Cel mai mare spital privat din judeţul Prahova a fost inaugurat, joi, la Poiana Câmpina, deocamdată fiind deschisă doar Secţia de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie, investiţia finală, care aparţine unei societăţi din municipiul Câmpina, fiind estimată la aproximativ 22 de milioane de euro.