Cele mai citite
 


Starea de sănătate a senatorului Cătălin Voicu este staţionară
joi, 8 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea generală de sănătate a senatorului Cătălin Voicu este staţionară, el aflându-se sub supraveghere medicală, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Spital Bucureşti-Jilava, Daniela Popescu.
Ea a mai spus că senatorul continuă tratamentul medicamentos.
Cătălin Voicu a fost adus la Penitenciarul Spital Bucureşti-Jilava pe 30 martie, în jurul orei 23,30, după ce medicul de la arestul Inspectoratului General al Poliţiei Române a constatat că prezintă afecţiuni cardiace şi a propus internarea lui într-o unitate spitalicească.
Pe 31 martie starea generală a senatorului era stabilă şi ameliorată faţă de momentul internării sale în Penitenciarul Spital.
Cătălin Voicu s-a prezentat pe 30 martie, în jurul orei 20,00, la arestul Direcţiei Cercetări Penale din Inspectoratul General al Poliţiei Române, după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său.
Avocatul lui Voicu a făcut a doua zi recurs împotriva acestei decizii, însă pe 2 aprilie completul de nouă judecători al ÎCCJ l-a respins.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat, marţi, pentru 4 mai, dosarul în care se judecă plângerea senatorului Cătălin Voicu împotriva procurorului care instrumentează dosarul în care senatorul este acuzat de fapte de corupţie.
Cătălin Voicu contestă declinarea dosarului său de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) la Direcţia Naţională Anticorupţie şi a depus o plângere la ÎCCJ în legătură cu soluţia de neîncepere a urmăririi penale dată de DIICOT în cazul său.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Şefa Secţiei de Psihiatrie a SCJU Arad, prof dr Delia Podea, ridicată şi dusă la audieri Şeful Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, prof dr Delia Marina Podea, cadru didactic la Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş' din Arad, a fost ridicată, marţi după-amiază, de anchetatori şi dusă la audieri.
Starea de sănătate a americanilor este mediocră, potrivit unui nou studiu Statele Unite ale Americii /SUA/ au rămas în urma altor ţări dezvoltate la capitolul sănătate, în pofida progreselor obţinute în ultimele două decenii, relevă un studiu citat miercuri de agenţia Reuters.
Starea de sănătate a senatorului Cătălin Voicu este stabilă Starea generală de sănătate a senatorului Cătălin Voicu este stabilă şi se continuă investigaţiile medicale, a afirmat, joi, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Spital Bucureşti-Jilava, Daniela Popescu.
Studiu: Sistemul public de sănătate continuă să reprezinte principala opţiune pentru cei mai mulţi pacienţi Sistemul public de sănătate continuă să reprezinte principala opţiune pentru cea mai mare parte a pacienţilor, din considerente ce ţin de gratuitatea şi accesibilitatea serviciilor, de recomandări primite din partea medicilor de familie, dar şi de încrederea în competenţa medicilor din sistemul public...
Experţii OMS, care au pornit lupta globală cu gripa nouă, suspectaţi de corupţie Pandemia de gripă porcină s-ar putea dovedi a fi una din cele mai grandioase afaceri de corupţie din timpurile noastre, la această concluzie au ajuns jurnaliştii danezi care au investigat relaţiile de afaceri dintre o seamă de experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi unele dintre cele mai...
DIICOT: Percheziţii în Hunedoara, Cluj, Timişoara şi Bucureşti, pentru prinderea a 100 de traficanţi şi consumatori de droguri Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Hunedoara efectuează joi 46 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Hunedoara, Cluj şi în municipiile Bucureşti şi Timişoara, fiind ridicate 100 de persoane acuzate de consum şi trafic...