Cele mai citite
 


Vâlcea: Candidatul PSD la primăria Râmnicului vrea centre medicale de permanenţă în cartierele periferice
joi, 8 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Candidatul PSD la primăria Râmnicului, Remus Grigorescu, promite înfiinţarea unor centre medicale de permanenţă în mai multe cartiere din municipiu, transmite corespondentul AGERPRES.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, Remus Grigorescu s-a deplasat la Serviciul Judeţean de Urgenţă, unde, în urma unor discuţii cu cadrele medicale, a ajuns la concluzia că 'este necesară dezvoltarea unor centre medicale în zone limitrofe ale muncipiului'.
'Şi în judeţul nostru, la fel ca în întreaga ţară, preocuparea pentru sănătatea cetăţenilor şi obiectivele privind sănătatea sunt la ordinea zilei, atât pentru lucrătorii din sistemul sanitar cât şi pentru autorităţi. Aşa cum bine se ştie, pentru o dezvoltare armonioasă şi sigură a unei societăţi este foarte importantă protejarea sănătăţii fiecărui cetăţean. În oferta mea electorală un loc important îl ocupă capitolul sănătăţii si chiar intenţionez, în momentul în care voi fi primar al acestui municipiu, să înfiinţez în cartierele Ostroveni, 1 Mai, Căzăneşti şi nu numai, centre de permanenţă de tratament care să funcţioneze în cadrul Direcţiei de Protecţie Social& #259; a Primăriei şi care să fie la dispoziţia cetăţeanului non-stop'', a declarat Remus Grigorescu.
În programul său electoral, Grigorescu vorbeşte despre latura socială şi uniformizarea condiţiilor de viaţă ale locuitorilor municipiului Râmnicu Vâlcea.
'Doresc ca şi cei care locuiesc la periferie să beneficieze de condiţii de viaţă şi standarde similare cu ale celor care trăiesc în centru sau în cartiere rezidenţiale', a arătat Grigorescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Fonduri alocate de MS pentru un tomograf la Spitalul Judeţean de Urgenţă Liderul PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, a făcut un apel Consiliului Judeţean Vâlcea pentru a depune actele necesare astfel încât Spitalul Judeţean de Urgenţă să poată să achiziţioneze un tomograf nou, a cărui valoare a fost aprobată de ministrul Sănăţii.
Vâlcea: Acţiune a Asociaţiei de Protecţie a Pacienţilor în sprijinul asigurării cu medicamente a persoanelor internate în spitale Preşedintele Asociaţiei de Protecţie a Pacienţilor, Vasile Barbu, a demarat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea o acţiune prin care doreşte responsabilizarea managerilor cu privirea la asigurarea cu medicamente a pacienţilor potrivit prevederilor Legii 95/2006.
PNL Vâlcea consideră că PSD a adus instituţiile subordonate CJ aproape de faliment Conducerea PNL Vâlcea a criticat joi, într-o conferinţă de presă, modul deficitar cum au fost gestionate instituţiile subordonate Consiliului Judeţean Vâlcea, în special Spitalul Judeţean de Urgenţă, CET Govora şi RAJDP, acestea fiind aduse, după cum declară deputatul Cristian Buican, aproape de faliment...
Vâlcea: Senatorul Laurenţiu Coca solicită MS îmbunătăţirea serviciilor sanitare în zona pârtiei de schi de la Obârşia Lotrului Senatorul PSD Laurenţiu Coca a solicitat Ministerului Sănătăţii suplimentarea serviciului de ambulanţă Brezoi, precum şi înfiinţarea unui punct sanitar în zona viitoarei pârtii de schi de la Obârşia Lotrului.
Vâlcea: CJ va înfiinţa la Bălceşti un centru de sănătate subordonat Spitalului Judeţean Un centru de sănătate multifuncţional care se va afla sub managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea se va înfiinţa la Bălceşti în locul fostului spital, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Ion Câlea.
Vâlcea:Pacienţii nu trebuie să-şi mai procure singuri medicamentele în spitale, afirmă deputatul PSD Rădulescu Deputatul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că reforma din domeniu sanitar va trebui să ducă la situaţia în care pacienţii nu vor mai trebui să-şi procure singuri medicamente, deşi sunt internaţi într-un spital din România.