Cele mai citite
 


Iaşi: Un tânăr a ajuns în stare gravă din cauza etnobotanicelor
joi, 8 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
''Magazinele de vise'', aşa cum sunt numite magazinele prin intermediul cărora se vând plante etnobotanice, continuă să facă victime.
Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Iaşi, a ajuns la Spitalul Universitar ''Sfântul Spiridon'' după ce a fumat ţigări confecţionate din plante etnobotanice. El a acuzat ameţeli şi dificultăţi de respiraţie.
După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost redirecţionat spre Spitalul de Neuropsihiatrie Socola, pentru a urma o cură de dezintoxicare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: La spital după ce şi-a injectat plante etnobotanice Un tânăr a fost adus miercuri seara în stare gravă la un spital din Iaşi, după ce şi-a injectat plante etnobotanice, acesta fiind primul caz de acest gen întâlnit de medici.
Iaşi: Tânăr în stare gravă după ce a fumat 'vise' la preţ redus Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe din Iaşi, în noaptea de joi spre vineri, după ce timp de şase luni a fumat produse etnobotanice.
Iaşi: O femeie a murit după a treia intervenţie de chirurgie estetică O femeie în vârstă de 30 de ani, care a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar ''Sfântul Spiridon'' din Iaşi după ce a suferit o intervenţie de chirurgie estetică la sâni, la o clinică privată din municipiu, a murit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.
Iaşi: În comă, după operaţia de mărire a sânilor O femeie în vârstă de 30 de ani a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar 'Sfântul Spiridon' din Iaşi, după ce a suferit o intervenţie de augmentare a sânilor la o clinică privată din municipiu.
Iaşi: În comă din cauza etnobotanicelor O studentă, în vârstă de 20 de ani, a fost adusă în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce a intrat în comă la scurt timp după ce s-a întors de la o petrecere unde a consumat plante cu efect halucinogen.
Iaşi: Adolescenţi aduşi la spital după ce au consumat droguri Doi adolescenţi au fost aduşi în stare gravă la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iaşi după ce la sfârşitul orelor de curs au consumat plante etnobotanice şi marijuana.