Cele mai citite
 


Tenis: Martina Navratilova are cancer de sân
joi, 8 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Martina Navratilova, una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis ale tuturor timpurilor, a anunţat că a fost diagnosticată în februarie cu cancer de sân, informează Reuters, citată de Agerpres.
Navratilova, 53 de ani, a declarat pentru revista People că a plâns când rezultatul biopsiei a fost pozitiv, după ce o mamografie de rutină a depistat un nodul la sânul stâng.
Fosta mare campioană va începe în luna mai o radioterapie de şase săptămâni, iar prognosticul medicilor este foarte favorabil.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Femeile pot aştepta până la vârsta de 45 de ani pentru a face o mamografie (American Cancer Society) Femeile cu risc moderat de a dezvolta cancer de sân pot să aştepte până la vârsta de 45 de ani înainte de a face o mamografie anuală, preconizează American Cancer Society (ACS), care recomandase până acum să se înceapă la vârsta de 40 de ani, informează agenţia France Presse.
Aproximativ 350.000 de noi cazuri de cancer de sân sunt depistate anual în UE Aproximativ 350.000 de noi cazuri de cancer de sân sunt depistate în Uniunea Europeană /UE/ şi circa 130.000 de femei mor anual, indică un document difuzat miercuri de Comisia Europeană, informează agenţia Xinhua.
Teleorman: Peste 150 de cazuri de cancer de sân, descoperite în perioada 2015-2016 Peste 100 de cazuri de cancer de sân au fost descoperite în anul 2015 şi alte 52 în 2016, în judeţul Teleorman, potrivit şefului Secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, Alice Drăghici.
Aproape 6.000 de femei dezvoltă anual cancer de sân în România Aproximativ 6.000 de femei din România dezvoltă anual cancer de sân şi jumătate dintre acestea pierd bătălia în lupta cu boala, cauza principală fiind diagnosticarea târzie.
Harghita: Numărul cazurilor de cancer mamar este în creştere; în judeţ există un singur oncolog Numărul cazurilor de cancer de sân este în creştere în Harghita, această boală afectând persoane din ce în ce mai tinere, arată o cercetare efectuată în cadrul proiectului "Împreună pentru sănătatea sânului" şi făcută publică miercuri în cadrul unei conferinţe de presă.
Alba: Femeile diagnosticate cu cancer ginecologic pot fi operate mai nou şi la spitalul din Alba Iulia Pacientele din Alba diagnosticate cu cancer de sân, ovarian sau de uter pot fi mai nou operate şi tratate la spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, fără a mai fi nevoie să se îndrepte spre alte centre din ţară, aşa cum s-a întâmplat până recent.