Cele mai citite
 


Unii medici de familie au eliberat reţete compensate şi gratuite
joi, 8 aprilie 2010   ::   2 Comentarii :: :: Stiri
 
Medici de familie din judeţele Arad, Iaşi, Prahova şi Bucureşti au eliberat reţete compensate şi gratuite în această perioadă. 'Chiar din 1 aprilie unele farmacii au primit reţete compensate şi gratuite', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, vicepreşedintele Colegiului Farmaciştilor din România, Clara Popescu.
La rândul său, preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, dr. Rodica Tănăsescu, a luat apărarea medicilor care au eliberat astfel de reţete, declarând că aceştia 'au fost forţaţi cu uşa'.
Ea a adăugat că fără contractul-cadru semnat nu există temei legal pentru a se elibera reţete compensate şi gratuite.
Reprezentanţii medicilor de familie s-au întâlnit, miercuri, cu specialişti de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), pentru a discuta pe marginea contractului-cadru. După mai bine de şapte ore de discuţii, nu s-a ajuns încă la o înţelegere între cele două părţi, dialogul continuând.
Echipe de specialişti ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi reprezentanţi ai medicilor de familie continua, miercuri, să discute pe marginea unor aspecte tehnice legate de contractul-cadru şi normele de aplicare a acestuia.
Reprezentanţii medicilor de familie şi cei ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate au mai discutat, marţi, pe acest subiect, la sediul Ministerului Sănătăţii, însă fără a ajunge la un rezultat concret.
Preşedintele Patronatului Medicilor de Familie, Doina Mihăilă, a spus că a identificat, în cadrul discuţiilor, o serie de probleme care vor fi analizate, miercuri, din punct de vedere tehnic.
Ea a precizat că, dacă în cursul zilei de miercuri, se va semna un protocol cu valoare juridică, medicii de familie vor relua joi eliberarea reţetelor compensate şi gratuite, precum şi a concediilor medicale.
Medicii de familie nu mai eliberează de săptămâna trecută reţete compensate şi gratuite şi nu mai parafează bilete de trimitere sau concedii medicale, deoarece nu au semnat contractul-cadru cu Casa de Asigurări.
'Vom consulta pacienţii, îi vom trata, dar cu reţete simple. Nu avem nici contract-cadru şi nici norme de aplicare. Dacă normele au fost elaborate, ele au fost elaborate fără să se discute cu noi', declara preşedintele Patronatului Medicilor de Familie, Doina Mihăilă.
Contractul-cadru urma să intre în vigoare la data de 1 aprilie, însă nu a fost publicat în Monitorul Oficial şi nici nu se cunosc normele de aplicare.
Notare
Comentarii
de maria
Presa Online » social
SOCIAL
Luni, 17 Martie 2008


Medic de familie din Arad care face sex cu pacientele
Medicul de familie Tarean Dan ,medic de familie in Arad,medic specialist,care raspunde la nr. de telefon 0257-214911 cabinet,0722343783 mobil,0257 253792 telefon acasa,adresa de E_mail:dan_tarean@yahoo.com,face sex cu pacientele in diferite locatii,in general la cabinetul disului de pe strada Episcopiei nr.43 ,colt cu strada Eminescu, dupa ora 18;30 marti si joi cind are program de dupa masa,sau la domiciliul pacientelor,la un apartament in cartierul Faleza Sud,bl25,sc C,ap 19 ,apartament al electicianului dumnealui sau la o garsoniera in zona Fortuna,poate si altele dar astea pot sa le dovedesc si mai este disponibil pt partide de sex cu pacientele uneori doar simbata in jurul orelor 10:30 la cabinetul dinsului de pe strada Episcopiei,motivele pt care face sex cu pacientele ar fi ca el nu-i genul de agatat prin baruri si doamna Tarean e prea clasica in sex,pt dinsul nu-i o problema ca se foloseste de cunostintele medicale si de cunoasterea in amanunt a psihologiei feminine pt a face in asa fel incit sa ajunga cu pacientele la sex,are un tupeu extraordinar de a mingiia pacientele in timpul sedintelor de laser si ciar de a le introduce degetele in ........,iar daca pacienta nu e disponibila la sex normal pt ca este la ciclu,(aici ma refer strict la timpul in care face consultatii )isi scoate organul si o pune sa-i faca sex oral sau sa o frece pt ca dumnealui sa poata sa se simta bine.promit ca voi veni oricind cu dovezi daca va fi nevoie,inclusiv inregistrari unde recunoaste ca asa face cu pacientele,pacat ca codul deontologic nu permite mari sanctiuni pt acest gen de medici,care nu se gindesc ca aceste cunostinte medicale nu se folosesc in astfel de scopuri,pt care simplul lucru ca distrug o familie sau mai multe e de neglijat,acestia sunt medicii nostri in care avem incredere, pentru care platim,la care le dam spagi si care ne respecta,le multumim pe aceasta cale,multumim "domnule doctor" Dan Tarean multumim medicinei rominesti pt medici de caracter pe care reusiti sa-i scoateti de pe bancile facultatii.

de x
tarean asta nu este medic ,este doar un om fara morala,prost crescut si un mare mare dobitoc..scuip pe el si pe mormintul celor care l-au procreeat

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Reprezentanţii CNAS şi medicii de familie continuă discuţiile pe marginea contractului-cadru Echipe de specialişti ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi reprezentanţi ai medicilor de familie vor continua, miercuri, să discute pe marginea unor aspecte tehnice legate de contractul-cadru şi normele de aplicare a acestuia.
Prahova: Medicii de familie din judeţ îşi menţin decizia de a nu semna contractul-cadru Cei 360 de medici de familie din judeţul Prahova îşi menţin decizia de a nu semna contractul-cadru cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, vicepreşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, Simona Schnelbach.
Discuţiile de la MS cu medicii de familie s-au încheiat marţi fără un rezultat concret Discuţiile avut marţi de ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, cu reprezentanţii medicilor de familie şi cei ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate s-au încheiat, după şase ore, fără a se ajunge însă la un rezultat concret.
Prahova: Aproximativ 700.000 de asiguraţi din judeţ, afectaţi de decizia medicilor de familie de a nu semna contractul cadru Aproximativ 700.000 de persoane care se regăsesc pe listele medicilor de familie din Prahova vor fi afectate de decizia cadrelor medicale de a nu semna contractul cadru, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, vicepreşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, Simona Schnelbach...
Cluj: Medicii de familie şi-au continuat joi activitatea Medicii de familie clujeni şi-au continuat joi activitatea în cabinete, chiar dacă de miercuri contractele lor cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) au expirat.
Preşedintele CNAS crede că medicii de familie vor relua, de joi, eliberarea reţetelor compensate şi gratuite Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Lucian Duţă, şi-a exprimat speranţa că medicii de familie ar putea să reia, începând de joi, prescrierea de reţete compensate şi gratuite.