Cele mai citite
 


Vrancea: Farmaciştii şi spitalele au semnat contractul cu CAS
joi, 8 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Farmaciştii, reprezentanţii spitalelor şi ai laboratoarelor de analize medicale au semnat, miercuri, actele adiţionale cu Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea pentru luna aprilie.
Singurii care nu au fost de acord cu noua formulă a contractului-cadru au fost medicii de familie care au iniţiat protestele.
'Toţi furnizorii de servicii medicale cu excepţia medicilor de familie au semnat actele adiţionale', a declarat Iustina Micu, purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate.
În această lună, toţi furnizorii de servicii medicale ar trebui să semneze şi contractele pentru anul 2010.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: CAS va intra fără datorii în noul an Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu va achita toate datoriile către spitale şi Serviciul de Ambulanţă Giurgiu pentru acest an în urma rectificării bugetare cu suma de aproximativ cinci milioane de lei.
Vrancea: Conflict între medicii de familie şi CAS Patronatul Medicilor de Familie Vrancea a anunţat că va deschide un conflict cu Casa de Asigurări de Sănătate, calendarul măsurilor de protest fiind stabilit în perioada următoare.
Vrancea: Medicii de familie nu mai semnează trimiteri şi bilete pentru reţete Medicii de familie nu au semnat contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate şi au anunţat, joi, că nu vor mai elibera trimiteri şi bilete pentru reţete compensate.
Vrancea: Disponibilizări la Casa de Asigurări de Sănătate Focşani, 7 ian /Agerpres/ - Şapte funcţionari de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea şi-au pierdut posturile, conform unei Ordonanţe de Urgenţă emisă în luna decembrie a anului trecut, prin care s-a impus o nouă organigramă.
Medicii de familie din Dolj nu mai pot elibera retete gratuite sau compensate Medicii de familie din judeţul Dolj nu mai pot elibera, de luni, reţete gratuite sau compensate, după ce Casa de Asigurări de Sănătate /CAS/ Dolj a refuzat să semneze clauzele suplimentare la contractele-cadru pe 2010, iar vechile contracte au expirat la 30 aprilie 2010, transmite corespondentul AGERPRES...
Teleorman: Circa 60% dintre medicii de familie nu vor încheia contractul-cadru cu CAS Circa 60% din totalul de 178 de medici de familie din judeţul Teleorman au fost de acord, pe bază de semnătură, să nu încheie noul contract-cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), susţinând că dacă ar accepta condiţiile de subfinanţare ar valida falimentul propriilor cabinete.