Cele mai citite
 


Vrancea: Sute de urgenţe la Spitalul Judeţean 'Sfântul Pantelimon'
miercuri, 7 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sute de vrânceni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean 'Sfântul Pantelimon', în primele două zile ale Paştelui.
În medie, într-o singură zi, medicii au consultat aproximativ 120 de pacienţi, cu 20 mai mulţi decât într-o zi obişnuită.

Printre cele mai grave cazuri s-a numărat o tentativă de suicid la un bărbat de 52 de ani, din Boloteşti. Bărbatul a fost găsit la timp de către familie şi adus la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, la spital au fost aduse câteva persoane care au leşinat la slujba din noaptea de Înviere.

Medicii au pus aceste cazuri pe seama postului îndelungat şi a oboselii acumulate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, complet renovată şi modernizată Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Timişoara va fi inaugurată în această săptămână, după ce a fost total renovată, modernizată şi dotată cu aparatură de ultimă generaţie pentru toate specializările, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prof. dr. Marius Craina, managerul Spitalului...
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Galaţi: Unitatea de primiri urgenţe a avut cu peste 13.000 de pacienţi mai mulţi decât în 2011 În 2012, la Unitatea de primiri urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean ''Sfântul Apostol Andrei'' Galaţi au fost trataţi 85.323 pacienţi, faţă de 2011, când aceeaşi unitate a tratat 71.840 pacienţi, a anunţat, marţi, şeful UPU Galaţi, dr. Angel Trifan.
Vrancea: Trei bărbaţi au ajuns cu hipotermie la spital Trei vrânceni au ajuns, duminică, la unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani cu hipotermie.
Maramureş: Ecograf nou pentru Unitatea de Primiri Urgenţe de la SJU Baia Mare Baia Mare, 18 feb /Agerpres/- Preşedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, a declarat joi că organizaţia urmează să achiziţioneze un ecograf destinat Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Baia Mare.
Olt: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina va fi extinsă şi reabilitată Lucrările de extindere, reabilitare şi dotare cu noi echipamente medicale a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor începe săptămâna viitoare, a declarat marţi pentru AGERPRES managerul unităţii sanitare, Andrei Iordache.