Cele mai citite
 


Whitney Houston şi-a amânat concertul de la Paris, din cauza problemelor de sănătate
miercuri, 7 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cântăreaţa nord-americană Whitney Houston şi-a amânat, în ultimul moment, din cauza unor probleme de sănătate concertul pe care trebuia să-l susţină la Paris, oraş care urma să fie punctul de plecare al turneului său intitulat 'I look to you', transmite marţi Efe.
Amânarea concertului, care trebuia să aibă loc pe Stadionul Paris-Bercy, i-a luat prin suprindere pe miile de fani francezi ai interpretei. Motivul pentru care Whitney nu va putea cânta îl reprezintă o 'insuficienţă respiratorie' de ultimă oră.

Această veste a provocat din nou îngrijorare în ceea ce priveşte starea de sănătate a cântăreţei, ale cărei probleme cu drogurile din trecut au determinat-o să-şi lase la o parte cariera timp de mai mulţi ani.

Houston nu a intervenit însă asupra datelor la care vor avea loc celelalte concerte de pe agenda sa. În program este inclusă şi o oprire în oraşul Santa Cruz din Tenerife, primul şi unicul concert pe care îl va oferi în Spania, pe 30 aprilie.

Simplitatea ultimului său disc, care a dat şi numele turneului - 'I look to you' -, a dus la un adevărat succes de casă, cu peste 300.000 de copii vândute în doar câteva săptămâni de la lansare. Discul este considerat 'cea mai bună revenire' de după materialul realizat în 1991.

Între aprilie şi iunie 2010, Whitney Houston, în vârstă de 46 de ani, urmează să poposească în oraşe precum Manchester, Glasgow, Dublin, Londra, Milano, Roma, Berlin, Hamburg, Viena, Munchen sau Copenhaga, fiind planificate peste 30 de concerte în cadrul cărora artista se va reîntâlni cu publicul său european.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Franţa: Danielle Mitterrand spitalizată după o 'insuficienţă respiratorie' Danielle Mitterrand, văduva fostului preşedinte francez François Mitterrand, 'este internată în spital de la sfârşitul săptămânii trecute' la Paris, 'în urma unei insuficienţe respiratorii', a anunţat marţi fundaţia France Libertes al cărei preşedinte este, informează AFP.
Moartea lui Jim Morrison rămâne un mister, chiar şi după 40 de ani Stop cardiac, supradoză, complot CIA, înscenare? La 40 de ani de la moartea lui Jim Morrison, găsit fără viaţă pe 3 iulie 1971 în cada din locuinţa sa din Paris, împrejurările morţii cântăreţului rămân înconjurate de mister, scrie AFP.
(Corespondenţă) Concert de binefacere la Roma pentru copiii români bolnavi de cancer Corespondentul Agerpres, Anca Mihai, transmite: Miercuri seara, prestigioasa orchestră a Academiei de muzică 'Santa Cecilia' din Roma va susţine un concert de binefacere în memoria profesoarei Loredana Battaglia. Încasările vor fi donate copiilor bolnavi de cancer din Iaşi pentru a continua activităţile...