Cele mai citite
 


Dubai: Arestarea unui medic generalist care se dădea drept un cunoscut chirurg estetician
miercuri, 7 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un medic generalist care se dădea drept un chirurg estetician cunoscut în mediile de showbiz din Statele Unite a fost arestat de Poliţia din Dubai, anunţă marţi presa din Emirate, citată de AFP.
Bărbatul de 69 de ani a operat în vila sa o pacientă care a avut apoi serioase complicaţii, arată cotidianul Gulf News. A fost arestat sub falsa identitate a doctorului Steven Hopping, un chirurg american cunoscut pentru că a operat staruri de la Hollywood. El a făcut unei femei o liposucţie în condiţii 'primitive', mergând până la a pune grăsimea într-o oală, a declarat cotidianului menţionat doctorul Jeehan Qadir, care conduce filiala din Dubai a Academiei Americane de Chirurgie Estetică. Falsul chirurg a fost demascat când una din paciente şi-a trimis cartea de vizită adevăratului doctor Hopping, pentru a verifica dacă este vorba de aceeaşi persoană. Celebrul chirurg, preşedinte al Academiei Americane de Chirurgie Estetică, a spus cotidianului Emirat al-Youm că a cerut informaţii despre escroc, acesta fiind cercetat pentru c omerţ ilegal cu materiale medicale şi medicamente în diferite ţări.

Surse poliţieneşti, citate de presă, au afirmat că bărbatul face obiectul unui aviz roşu emis de Interpol în 2008. A fost arestat o dată şi apoi eliberat pentru că autorităţile americane nu i-au furnizat la timp dosarul.

Potrivit doctorului Qadir, multe femei au apelat la serviciile falsului chirurg datorită tarifelor sale imbatabile, unele intervenţii fiind facturate cu mai puţin de 500 dirhami (136 dolari).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ioan Lascăr: Lista de aşteptare pentru intervenţii de chirurgie estetică în anii 80 se întindea pe o perioadă destul de lungă Profesorul doctor Ioan Lascăr a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă la Sinaia, că intervenţiile de chirurgie estetică nu au apărut după anii '90, ci listele de aşteptare pentru astfel de intervenţii se întindeau 'pe o durată destul de lungă' chiar la nivelul anilor '80.
Chirurgia estetică face ravagii în Venezuela Biopolimerii continuă să facă ravagii, în ciuda faptului că guvernul venezuelean a interzis injectarea lor în chirurgia plastică în noiembrie 2012, relatează 7sur7.be. Neprotejat de o membrană, gelul poate provoca reacţii şi migra în alte părţi ale corpului.
Dr. Dana Jianu, aleasă preşedinte al Societăţii Române de Chirurgie Estetică Dr. Dana Jianu a fost aleasă noul preşedinte al Societăţii Române de Chirurgie Estetică, în cadrul Adunării generale a Asociaţiei Chirurgilor Plastici din România, informează un comunicat transmis luni AGERPRES.
Italia: imigranţii recurg la chirurgie estetică şi 'albire' pentru a arăta ca italienii În Italia a crescut numărul imigranţilor care se supun unor intervenţii de chirurgie estetică şi practici precum folosirea de creme pe bază de hidrochinonă, care se pot dovedi însă periculoase. Refacerea nasului şi albirea pielii este ''scurtătura'' folosită de reprezentanţii unor minorităţi etnice pentru...
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Un chirurg a refuzat să-i facă o operaţie estetică lui Whitney Houston cu puţin înaintea morţii Whitney Houston n-a putut face o operaţie de chirurgie estetică cu două săptămâni înaintea morţii din cauza stării de sănătate precare.