Cele mai citite
 


Dolj: Medicii legişti au stabilit că bărbatul bătut de un şofer a murit din cauza unui infarct
miercuri, 7 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii legişti de la Institutul de Medicină Legală (IML) din Craiova au stabilit că bărbatul de 62 de ani, care a fost bătut în Vinerea Mare, pe trecerea de pietoni de un şofer de 22 de ani, enervat că pietonul traversa prea încet strada, a decedat după mai puţin de 10 ore din cauza unui infarct miocardic şi nu din cauza loviturilor primite.
Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, procurorul de caz va solicita IML un raport complementar care cel mai probabil va fi gata în două-trei săptămâni. Procurorii susţin că deocamdată nu se pune problema arestării şoferului nervos pe motiv că ar prezenta pericol public.
Pe de altă parte, Ionuţ Rentea, fiul bărbatului care a murit după ce a fost bătut şofer, susţine că infarctul a fost cauzat de loviturile primite, motiv pentru care îi va solicita agresorului şi despăgubiri. Ionuţ Rentea susţine că se va consulta şi cu avocatul şi cel mai probabil va cere strămutarea dosarului la altă instanţă decât cele din Craiova.
'Într-adevăr, medicii au spus că tatăl meu a decedat din cauza unui infarct miocardic, dar acest infarct a fost cauzat de loviturile primite. De ce nu a murit de la primele lovituri pe care i le-a dat şoferul? A primit un pumn sau doi, după care s-a ridicat şi a plecat. Dar şoferul nervos că nu ştiu ce îşi pierduse a venit a doua oară şi i-a mai dat şase-şapte pumni. Din cauza asta a murit', a declarat Ionuţ Rentea.
Fiul bărbatului decedat mai susţine că va cere şi strămutarea dosarului la altă instanţă, pe motiv că nu este normal ca instanţele din Craiova să îl lase în libertate pe şofer pe motiv că acesta nu reprezintă pericol public.
Pavel Rentea, de 62 de ani, din Craiova a decedat sâmbătă la spital în urma unui stop cardio-respirator după ce cu o zi înainte fusese bătut pe trecerea de pietoni de un şofer nervos deranjat că faptul că pietonul traversează prea încet strada.
Pavel Rentea traversa strada împreună cu nepoţica sa de 6 ani. Acesta a ajuns în Vinerea Mare la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, după ce a fost bătut de Cosmin Drăgan, de 22 de ani, care se afla la volanul unei maşini BMW şi care s-a enervat că bărbatul traversa strada prea încet. Cosmin Drăgan a părăsit imediat locul incidentului, însă poliţiştii au reuşit să îl prindă la scurt timp.
Pavel Rentea a suferit un stop cardio-respirator la scurt timp după ce fusese bătut de şoferul nervos, iar acum anchetatorii urmează să stabilească care a fost cauza intrării în stop cardio-respirator a bărbatului de 62 de ani.
Martorii au declarat poliţiştilor ajunşi la faţa locului că bărbatului i s-a făcut imediat rău după ce a fost bătut de şoferul nervos.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Femeia de 240 de kilograme a decedat din cauza unui infarct miocardic, susţin legiştii Femeia de 25 de ani, din comuna Drăghiceni, judeţul Olt, care cântărea 260 de kilograme, a murit din cauza unui infarct miocardic, pentru că plămânii erau prea mici în comparaţie cu greutatea corpului, au stabilit medicii legişti de la IML Craiova.
Dolj: Personal medical bătut în spital de o banda de romi Un medic şi două asistente de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova au fost bătuţi, în noaptea de miercuri spre joi, în secţia de terapie intensivă a spitalului de un grup de romi furioşi că o rudă le-a decedat în urma unui stop cardio-respirator.
Cluj: Elevul care a murit după "Balul îndrăgostiţilor" a suferit un infarct miocardic, spun medicii legişti Medicii de la Institutul de Medicină Legală (IML) din Cluj-Napoca au concluzionat că elevul care a decedat sâmbăta trecută la "Balul îndrăgostiţilor" din oraşul Huedin a suferit un infarct miocardic.
Dolj: Conducerea DGASPC a demarat o anchetă în cazul unei bolnave care ar fi fost lovită de o asistentă Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj a demarat o anchetă în cazul unei asistente acuzate de o infirmieră că prin lovire i-ar fi rupt mâna unei bolnave cu afecţiuni psihice internate la Centrul de Îngrijiri ''Complexul Sfânta Maria'' din Craiova.
Dolj: CJ investeşte peste 12,5 milioane de euro pentru modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova Consiliul Judeţean Dolj scoate la licitaţie, începând de luna viitoare, lucrările pentru construirea unei clinici de cardiologie intervenţională şi chirurgie cardiovasculară şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova, proiecte ce depăşesc 12,5 milioane de euro.
Dolj: Fiica fostului poliţist Nelu Gruia a fost externată Craiova, 20 apr /Agerpres/ - Fiica fostului poliţist Nelu Gruia, care în urmă cu o săptămână a fost împuşcată de tatăl său, a fost externată marţi seara din spital, după ce medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova au considerat că aceasta se poate recupera în continuare la domiciliu.