Cele mai citite
 


Iaşi: Sute de persoane şi-au petrecut Paştele la spital
miercuri, 7 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 200 de persoane au ajuns, în primele două zile de Paşte, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, pentru îngrijiri medicale.
Coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului 'Sfântul Ioan' din Iaşi, dr. Tudor Ciuhodaru, a declarat că 227 de persoane au ajuns duminică şi luni la spital pentru îngrijiri de specialitate, dintre care 93 au rămas internaţi în clinicile de chirurgie reconstructivă, arsuri, toxicologie, ortopedie-traumatologie şi chirurgie de urgenţă.
Potrivit medicului, în UPU au fost rezolvate 41 de plăgi, 82 de cazuri de traumatologie, cinci arsuri, 12 intoxicaţii cu diverse substanţe, opt agresaţi şi opt accidente rutiere.
'Faptul că doar o jumătate dintre pacienţi au rămas internaţi se explică în special prin faptul că mulţi dintre aceştia au vrut să-şi petreacă Paştele acasă', a declarat dr. Ciuhodaru.
Cei de la Urgenţe recomandă în aceste zile respectarea regimului alimentar şi a medicaţiei cronice digestive sau cardiovasculare şi evitarea abuzului etanolic pe fondul căruia sunt produse majoritatea agresiunilor şi accidentelor casnice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: 10 intoxicaţii cu etnobotanice într-o singură gardă Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi sunt alarmaţi de creşterea numărului consumatorilor de plante etnobotanice după ce în ultima gardă au acordat îngrijiri medicale pentru 10 de persoane care au consumat astfel de produse.
Iaşi: Peste 100 de persoane internate la UPU, în Ajunul Crăciunului Aproximativ 100 de persoane au avut nevoie în Ajunul Crăciunului de asistenţă medicală la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: La spital, în urma deflagraţiei produsă de o butelie defectă O femeie din localitatea Deleni a fost adusă, joi, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit arsuri în timp ce încerca să-şi salveze copilul dintr-un incendiu produs de deflagraţia unei butelii defecte.