Cele mai citite
 


Doctorul lui Michael Jackson poate profesa în continuare în California
miercuri, 7 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doctorul lui Michael Jackson, acuzat de omor involuntar în cazul morţii starului, poate profesa în continuare în California. Curtea Superioară din Los Angeles a decis ca următoarea audiere, pentru examinarea situaţiei profesionale a lui Conrad Murray, să aibă loc pe 14 iunie, anunţă AP.
La audierea de luni seara au participat rude ale 'regelui muzicii pop' - sora sa Janet, fratele Jermaine şi părinţii Joe şi Katherine, iar afară un grup de fani purta pancarte pe care era scris 'Dreptate pentru Michael' şi cânta 'We Are the World'.

Procurorul solicită interzicerea dreptului de practică în statul California pentru cardiologul Murray, care se teme de 'efectul de domino' asupra clinicilor sale din Las Vegas (Nevada) şi Houston (Texas). Medicul afirmă în acelaşi timp că nu-şi va mai putea plăti apărătorii.

Doctorul Conrad Murray, care se declară nevinovat, riscă o pedeapsă de maximum patru ani de închisoare. El a recunoscut că i-a administrat lui Michael Jackson, la cererea acestuia, puternicul anestezic Propofol şi alte sedative, cocktail care, conform anchetei, a provocat moartea starului, pe 25 iunie 2009, la 50 de ani. Acuzatul contestă legătura cauză-efect între medicamente şi deces.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul lui Michael Jackson nu le-a spus medicilor de la Urgenţe că i-a administrat starului propofol (proces) Medicii care au încercat să-l resusciteze pe Michael Jackson la spitalul din Los Angeles la care acesta a fost transportat de urgenţă în ziua morţii au depus mărturie luni că doctorul personal al cântăreţului nu le-a spus niciodată că i-ar fi dat anestezicul propofol pentru a-l ajuta să doarmă, relatează...
Procesul Jackson: Cântăreţul n-ar fi putut să-şi provoace singur moartea Medicul legist care a făcut autopsia cadavrului lui Michael Jackson a contrazis marţi, la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, teza apărării, conform căreia 'regele muzicii pop' şi-ar fi administrat singur medicamentul care i-a provocat moartea, relatează AFP.
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.
Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' (cardiolog martor la proces) Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' dacă ar fi primit îngrijiri adecvate, a afirmat un medic cardiolog la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, care se desfăşoară la Los Angeles. Apărarea a anunţat că a abandonat teza autoingerării de propofol, anestezicul care a provocat moartea cântăreţului...
Băiatul lui Michael Jackson nu va trebui să depună mărturie în procesul împotriva doctorului Murray Procesul celebrului medic Murray, acuzat că a provocat moartea lui Michael Jackson prin injectarea unei supradoze de propofol, a început în Statele Unite, în faţa Curţii Superioare din Los Angeles, informează site-ul closermag.fr.
Procesul Michael Jackson: Apărarea a fost nevoită să recunoască greşelile dr Murray Martorul cheie al avocaţilor doctorului Conrad Murray, judecat la Los Angeles pentru moartea lui Michael Jackson, a fost nevoit luni să recunoască greşelile profesionale ale medicului în cursul unui contra-interogatoriu dur, care a slăbit apărarea, relatează AFP.