Cele mai citite
 


Bolnavă, mama preşedintelui Kaczynski nu este la curent cu decesul fiului ei
marţi, 13 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Grav bolnavă, mama preşedintelui Lech Kaczynski, mort într-un accident de avion sâmbătă în Rusia, nu a fost încă informată în legătură cu decesul fiului ei, potrivit duminică spitalului militar din Varşovia.
'Ţinând cont de starea ei de sănătate, fiul său /Jaroslaw, fratele geamăn al preşedintelui decedat/ nu a dorit să o pună la curent', a declarat pentru AFP Piotr Dabrowiecki, purtător de cuvânt al instituţiei medicale.

'Starea Jadwigăi Kaczynska este gravă, dar staţionară. Ea aţipeşte şi îşi recapătă cunoştinţa din când în când ', a adăugat el.

Dna Kaczynska, 83 de ani, a fost admisă la terapie intensivă în acest spital la jumătatea lunii martie cu probleme cardiace şi tensiune.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
UPDATE Fostul cancelar german Helmut Kohl se află la terapie intensivă după o intervenţie chirurgicală Berlin, 2 iun /Agerpres/- Fostul cancelar german Helmuth Kohl, artizanul reunificării Germaniei, se află la terapie intensivă într-un spital din oraşul Heidelberg, relatează presa germană, citată de AFP.
Sălaj: Niciunul dintre răniţii din accidentul de pe DN1H nu a necesitat internare la terapie intensivă Niciuna dintre persoanele rănite în urma accidentului produs marţi dimineaţă pe DN1H, în localitatea Vârşolt, în urma impactului dintre o autoutilitară şi un microbuz cu pasageri, nu a necesitat internarea la terapie intensivă, traumatismele suferite nefiind foarte grave, a precizat, pentru AGERPRES...
Managerul Spitalului Universitar: Mircea Lucescu este la Terapie intensivă şi rămâne sub supraveghere Mircea Lucescu are mai multe coaste rupte şi sânge în cavitatea toracică, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, conf. dr. Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar Bucureşti.
„Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină” Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” a organizat vineri, 6 noiembrie, la sediul instituției, o conferință de presă dedicată închiderii proiectului „Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină”- proiect POSDRU/189/2.1/G/155733. Proiectul...