Cele mai citite
 


Colegiul Medicilor organizează Gala Medica 2009
luni, 9 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

ucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Colegiul Medicilor din România organizează luni, 16 martie, Gala Medica 2009. Gala este prima ediţie a unui eveniment care se va repeta anual. Prin organizarea ei, Colegiul Medicilor din România doreşte să se implice mai mult în viaţa socială.

În cadrul Galei, Colegiul Medicilor din România va premia o serie de actori valoroşi ai sistemului de sănătate sau din zonele conexe acestuia.

La acest eveniment vor participa aproximativ 300 de persoane - reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale, medici, politicieni, diplomaţi, reprezentanţi ai Colegiilor Judeţene ale Medicilor, reprezentanţi ai societăţilor medicale, ai industriilor de profil, jurnalişti.
In cadrul Galei Medica 2009 vor fi acordate nouă premii pentru: Jurnalism de sănătate (presă scrisă şi audio-video), Cel mai bun comunicator medic, Cea mai activă asociaţie de pacienţi, Cea mai activă asociaţie studenţească din universităţile de medicină, Cel mai bun produs de finanţare pentru medici, Cea mai bună iniţiativă în domeniul bancar pentru medici, Rezidentul anului, Premiul pentru inovaţie medicală, Premiul special pentru susţinerea corpului medical.
Evenimentul se va desfăşura începând cu orele 18,30, la Teatrul ODEON din Capitală - Calea Victoriei nr. 40-42, sector 1. AGERPRES/ (Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.