Cele mai citite
 


Auto: Napoca Rally Team şi-a schimbat numele
marţi, 13 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipa de automobilism Napoca Rally Team şi-a schimbat luni numele în Napoca Rally Academy, sub această denumire urmând să se desfăşoare de acum înainte, pe lângă activitatea sportivă a piloţilor Bogdan Marişca, Marco Tempestini şi Danny Ungur, şi alte proiecte sociale.
'Am ajuns la concluzia că proiectul demarat în urmă cu trei ani a crescut şi de-a lungul vremii am demarat câteva campanii, inclusiv sociale, pe care acum vrem să le dezvoltăm. Vom susţine şi alte sporturi care acum sunt puse un pic în umbră de fotbal şi de criză, precum şi tinerii talentaţi care nu ar avea forţa financiară necesară pentru a se dedica motor-sportului, dar ne vom implica şi în campanii sociale', a declarat luni Bogdan Marişca.
Membrii echipei au explicat că vor milita şi anul acesta pentru dirijarea procentului de 2 % din impozitul pe venit către SMURD, cum au făcut şi în alţi ani. Un alt proiect care va avea alte dimensiuni pe viitor este şcoala de pilotaj, unde oameni obişnuiţi, deţinători de permise auto, pot învăţa în câteva zile de la piloţii de raliuri ce înseamnă şofatul defensiv.
'În celelalte ţări europene, la doi-trei ani după ce îşi iau permisul de conducere şoferii fac un curs în care, pe baza experienţei acumulate, pot să înţeleagă lucrurile la alt nivel şi dobândesc noi cunoştinţe. Noi din păcate suntem pe primul loc în Europa la numărul de accidente şi asta se întâmplă din cauza faptului că uităm că nu suntem singurii care conducem o maşină pe stradă, că uităm să avem grijă de maşinile noastre, uităm să ne planificăm drumurile pe care le avem de făcut şi avem impresia că dacă ne grăbim câştigăm timp', a spus Marişca, care a adăugat că un astfel de curs durează două-trei zile şi că speră ca şcoala de pilotaj a Napoca Rally Academy să o ajungă din urmă ca importanţă pe ce a pilotului Titi Aur.
Din punct de vedere sportiv, echipa Napoca Rally Academy se pregăteşte să ia startul la Tess Rally, prima etapa din 2010 ?a Campionatului Naţional de Raliuri, care se va desfăşura în perioada 16-18 aprilie la Braşov.

***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Caravana SMURD "Fii pregătit!", două zile în Piaţa Sfatului Caravana SMURD "Fii pregătit!" de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă va fi în Braşov, în zilele de 13-14 august, şi va fi amplasată în Piaţa Sfatului, informează într-un comunicat de presă transmis AGERPRES Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.
Braşov: Patrula antidrog în şcoli - un proiect judeţean în care sunt implicaţii elevii şcolilor din judeţ Instituţia Prefectului Braşov, Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au încheiat acordul de parteneriat în vederea implementării proiectului judeţean "Patrula Antidrog în Şcoli", se arată într-un comunicat transmis, joi, AGERPRES, de biroul de presă al...
Sănătate pentru ţările sărace:Proiect al organizaţiilor neguvernamentale din opt ţări europene, printre care şi România Organizaţii ale societăţii civile din opt ţări membre ale UE - România, Italia, Polonia, Marea Britanie, Belgia, Spania, Germania şi Olanda - au demarat un proiect finanţat de Uniunea Europeană ce are drept scop să contribuie la asigurarea unei prezenţe durabile şi unui personal medical adecvat la nivel...
Victor Ponta: Asistenţa medicală de urgenţă românească se ridică la standarde pe care multe ţări le-ar dori Asistenţa medicală de urgenţă în România, în acest moment, se ridică la standarde pe care, probabil, alte ţări europene şi-ar dori să le aibă, a declarat, marţi, primul-ministru Victor Ponta, care a participat la ceremonia de dotare a SMURD cu un nou elicopter.
Braşov: Turistă accidentată în Piatra Craiului, transportată cu elicopterul la Târgu-Mureş O turistă în vârstă de 40 de ani din Bucureşti, care s-a accidentat duminică în Masivul Piatra Craiului, a fost transportată la Spitalul din Târgu-Mureş cu un elicopter SMURD, a informat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.
Vrancea: SMURD a primit trei ambulanţe în cadrul unui proiect în care Consiliul Judeţean este partener Angajaţii SMURD Vrancea vor beneficia de trei ambulanţe - două ambulanţe de prim-ajutor (tip B) şi o ambulanţă de reanimare (tip C), acestea fiind luate în primire miercuri de la reprezentanţii Consiliului Judeţean.