Cele mai citite
 


Liliana Mincă (PC) i-a vizitat pe copiii internaţi în Centrul de recuperare 'Eugen Robinescu'
luni, 12 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 12 apr /Agerpres/ - Candidatul Alianţei PSD+PC pentru funcţia de deputat în Colegiul 19 din Bucureşti, Liliana Mincă, i-a vizitat, luni, pe copiii internaţi în Centrul de recuperare 'Eugen Robinescu', situat în curtea Spitalului Budimex din Capitală.
'Aceşti copii nu au drept de vot. Ca atare, gestul meu nu trebuie interpretat ca fiind unul de imagine sau pentru a-i înduioşa pe alegători să mă voteze. Este un gest pe care îl fac din spirit civic şi umanitar. Fundaţia mea, 'Liliana Minca Ghervasuc', înfiinţată în 2009, se preocupă să vină în ajutorul bătrânilor, al femeilor abuzate, dar şi al copiiilor defavorizaţi. Nu este prima acţiune de acest gen, existând cazuri în care fundaţia s-a implicat concret şi a oferit ajutorul unor oameni aflaţi în necaz', a declarat Liliana Mincă, potrivit unui comunicat de presă, transmis AGERPRES.
Potrivit documentului, vizita face parte din acţiunile pe care 'Fundaţia Liliana Mincă Ghervasuc' le face din preocuparea pe care o are faţă de soarta copiiilor care provin din familii cu venituri reduse sau cu probleme de sănătate.
Candidatul Alianţei PSD+PC se va mai întâlni luni, la ora 17,30, cu susţinătorii liberali din Colegiul 19. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Copiii internaţi la Institutul Oncologic vor învăţa în spital pentru o reintegrare mai uşoară la şcoală Copiii internaţi la Institutul Oncologic 'prof. Dr. I. Chiricuţă' din Cluj vor învăţa, în timpul perioadei de spitalizare, cu profesori care le vor fi dedicaţi şi care îi vor ajuta să treacă mai uşor examenele de recuperare pe care trebuie să le dea la întoarcerea la şcoală.
Cadouri pentru copiii internaţi la secţia de oncologie a Spitalului Fundeni Peste 100 de copii internaţi la secţia de Oncologie pediatrică a Spitalului Fundeni au primit joi din partea membrilor Departamentului pentru Sănătate din cadrul PSD Sector 4 cărţi de poveşti, DVD-uri cu desene animate, dar şi fructe şi un televizor.
Iaşi: Spitalul de Pediatrie 'Sfânta Maria' are un computer tomograf Medicii de la Spitalul Regional de Urgenţă Pediatrică 'Sfânta Maria' din Iaşi vor putea diagnostica mult mai uşor copiii din Iaşi şi celelalte judeţe ale Moldovei, cu ajutorul unui computer tomograf care va fi dat în folosinţă la începutul anului 2012.
Iaşi: Copii plimbaţi între spitale din cauza lipsei unui microscop operator Copiii internaţi la clinicile de neurochirurgie, otolaringologie şi chirurgie plastică din cadrul celui mai mare spital de copii din Moldova - Spitalul Regional de Urgenţă "Sfânta Maria" din Iaşi - sunt plimbaţi între spitale întrucât unitatea medicală nu are în dotare un microscop operator.
Superkombat, alături de copiii internaţi la Institutul Fundeni Federaţia Superkombat Fighting Championship, cu sediul în Marea Britanie, condusă de românul Eduard Irimia, împreună cu Asociaţia Fight for Life Charity vor dona Secţiei de Oncologie Pediatrică aparatură medicală în valoare de peste 10.000 de euro, bani strânşi în urma galei Superkombat World Grand Prix...