Cele mai citite
 


Vâlcea: A X-a ediţie a Congresului Naţional de Medicină Internă la Călimăneşti-Căciulata
joi, 15 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lucrările celui de al X-lea Congres Naţional de Medicină Internă organizat de Societatea Română de Medicină Internă (SRMI) se vor deschide, miercuri, în staţiunea vâlceană Călimăneşti-Căciulata.
Manifestarea este însoţită şi de o amplă expoziţie medicală specializată şi de alte manifestări culturale.
'Eveniment de înaltă ţinuta academică, congresul înregistrează un număr record de participanţi - peste 1.500 de cadre medicale - medici specialişti, rezidenţi, medici primari, şefi de secţie, profesori şi şefi de catedră. De asemenea, pe 14 aprilie se vor organiza cursuri pre-congres', a precizat managerul evenimentului, Cătălina Dinu.
În paralel cu lucrările congresului se va organiza o amplă expoziţie în cadrul căreia peste 50 de companii farmaceutice şi de aparatură medicală îşi prezintă produsele în spaţii special amenajate. Printre companii se numără Antibiotice Iaşi, Pfizer, Krka, Servier.
'Congresul SRMI 2010 este un eveniment de marcă în lumea medicinei interne, cel mai mare de acest gen din Romania. El reprezintă un mijloc de dezvoltare şi afirmare a celor mai buni specialişti în medicină internă, precum şi un cadru oficial de diseminare a informaţiilor cu privire la cele mai noi descoperiri în domeniu. Nu în ultimul rând, reprezintă o oportunitate pentru specialiştii în diverse discipline de a schimba opinii între ei sau cu colegi din alte ţări', a adăugat Cătălina Dinu.
Potrivit programului prezentat de organizatori, în cadrul congresului vor avea loc mai multe seminarii şi expuneri privind probleme de cardiologie, relaţia între cardiomiopatia ischemică şi insuficienţa cardiacă, evaluarea pacienţilor cu insuficienţă cardiacă acută de origine, estenoza în stentul coronarian, probleme de diagnostic în cardiologie etc.
Congresul se va încheia pe 17 aprilie.
Societatea Română de Medicină Internă este afiliată la Federaţia Europeană de Medicină Internă, cea mai prestigioasă asociaţie profesională de acest gen din Europa, iar membrii SRMI sunt membri şi ai Federaţiei Europene de Medicină Internă.
SRMI editează publicaţia de profil 'Medicina internă'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Al 14-lea Congres Naţional de Medicină Internă, cel mai mare congres medical din România - Călimăneşti - Căciulata, 2 Apilie - 5 Aprilie 2014 Miercuri, 2 Aprilie 2014, la Călimăneşti - Căciulata, se vor deschide lucrările celui de al 14-lea Congres Naţional de Medicină Internă organizat de Societatea Română de Medicină Internă (SRMI).
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Evenimentele ARCE 2011 organizate la Willbrook Convention Center s-au incheiat In perioada 23 - 26 noiembrie 2011, au avut loc evenimentele ARCE 2011: Al VI-lea Congres National al Asociatiei Romane de Chirurgie Endoscopica, Simpozionul de Chirurgie Minim-invaziva in Ginecologie, Al III-lea Simpozion National de Chirurgie Bariatrica organizate intr-o locatie de exceptie - Willbrook...
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
CONFERINŢA NAŢIONALĂ MEDICINA BAZATĂ PE DOVEZI - Ediţia a X-a În perioada 31 Octombrie - 2 Noiembrie 2013, Societatea Română de Medicină Internă va organiza la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti, cea de-a X-a ediţie a Conferinţei Naţionale “Medicina Bazată pe Dovezi”.
Profitul Antibiotice Iaşi a scăzut în 2015 cu 12,71%, la 27,18 milioane lei Antibiotice Iaşi a înregistrat, în 2015, un profit net de 27,18 milioane de lei, cu 12,71% mai mic faţă de cel consemnat în anul anterior, conform informaţiilor financiare ale companiei remise, luni, Bursei de Valori Bucureşti.