Cele mai citite
 


Fotbaliştii stelişti, în vizită la Asociaţia P.A.V.E.L.
miercuri, 11 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 11 mar /Agerpres/ - Nouă jucători din lotul Stelei le-au făcut miercuri o vizită-surpriză copiilor bolnavi de cancer, leucemii şi anemii grave, îngrijiţi de Asociaţia P.A.V.E.L., care activează în cadrul Instititului de Oncologie Fundeni.

Fotbaliştii au oferit copiilor mai multe produse promoţionale, le-au acordat autografe şi s-au fotografiat alături de ei. Din delegaţia Stelei au făcut parte George Ogăraru, Alexandru Tudose, Ianos Szekely, Robinson Zapata, Dayro Moreno, Tiago Gomes, Pantelis Kapetanos, Pawel Golanski şi Ricardo Pedriel.

Cu această ocazie, fotbaliştiii au aflat mai multe amănunte despre problemele cu care se confruntă numeroşi copii şi tineri din România în lupta cu boli necruţătoare.
FC Steaua şi Asociaţia P.A.V.E.L. speră ca gestul făcut de jucătorii stelişti să nu fie ultimul de acest gen în ceea ce priveşte lumea fotbalului românesc.
''Ne-a bucurat faptul că numai prin simpla noastră prezenţă le-am adus un zâmbet pe buze acestor copii minunaţi, care sunt greu încercaţi de viaţă. Spăram să-i putem ajuta oricând, în măsura în care vom putea, deoarece aceia dintre noi care au copii realizează cum s-ar simţi dacă s-ar afla în postura părinţilor din acest spital. Cel mai important lucru în viaţă este să ajuţi fără a cere ceva înapoi'', a declarat George Ogăraru.

Asociaţia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viaţa Este Luminoasă) este asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii şi anemii grave şi este o asociaţie caritabilă, non-profit, neguvernamentală, apolitică şi fără afiliere religioasă. AGERPRES (AS)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.