Cele mai citite
 


Cseke Attila: Noul director al Institutului Cantacuzino va fi Gabriel Ionescu
duminică, 18 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noul director general al Institutului Cantacuzino va fi medicul Gabriel Ionescu, a anunţat, vineri, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, la Bistriţa.
Acesta îl va înlocui pe Radu Iordăchel, demis vineri dimineaţa.

'A fost numit un nou director, Gabriel Ionescu, care este medic primar biolog, este din domeniul de specialitate care priveşte activitatea Institutului Cantacuzino. Urmează ca noua conducere să-şi asume un nou plan de conformare, ca în cât mai scurt timp, împreună, să rezolvăm problemele care există acolo', a declarat ministrul Sănătăţii.

Potrivit lui Cseke Attila, fostul director general a fost demis pentru nerespectarea planului de conformare care a fost stabilit în vederea preluării fabricaţiei şi emiterii autorizaţiei de fabricaţie de către Agenţia Naţională a Medicamentului, ceea ce a arătat, în opinia sa, 'un management defectuos'.

Directorul general al Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare Cantacuzino, Radu Iordăchel, a fost demis din funcţie, vineri, de ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de Ministerul Sănătăţii, decizia ministrului vine ca urmare a raportului de autorizare realizat de Agenţia Naţională a Medicamentului care evidenţiază faptul că planul de măsuri corective şi de remediere a deficienţelor la liniile de producţie ale institutului, pe care conducerea şi l-a asumat, nu a fost în totalitate respectat şi implementat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: L-am demis pe directorul Institutului Cantacuzino pentru nerespectarea planului de conformare Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, vineri, la Bistriţa, că demiterea directorului Institutului Cantacuzino din Bucureşti, Radu Iordăchel, vine ca urmare a unor probleme de management.
Ministrul Sănătăţii a cerut găsirea de soluţii urgente pentru reluarea producţiei la Cantacuzino Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a solicitat conducerilor Agenţiei Naţionale a Medicamentului (ANM) şi Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare 'Cantacuzino' găsirea de soluţii rapide pentru reluarea producţiei de vaccin la nivel naţional, se arată într-un comunicat remis presei miercuri.
ANM va reautoriza Institutul Cantacuzino în cea de-a doua parte a lunii aprilie Conducerea Institutului de Cercetare - Dezvoltare Cantacuzino a prezentat luni seara ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, Planul de măsuri corective de remediere a neconformităţilor la liniile de producţie a vaccinurilor.
Cseke Attila: Sănătatea are nevoie de un program operaţional separat Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a subliniat joi, în cadrul conferinţei 'Fonduri Structurale pentru Sănătate - Oportunităţi şi bune practici', organizată de compania Tarus Media, că ar trebui să fie un fond separat pentru infrastructură pentru sănătate.
MS: Ministrul Ritli a cerut noului manager al Institutului Cantacuzino un plan de relansare a instituţiei Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a cerut ca până la sfârşitul săptămânii, noul director al Institutului ''Cantacuzino'', Radu Iordăchel, să prezinte un plan de rentabilizare şi relansare a instituţiei, precizează un comunicat al Ministerului Sănătăţii remis, marţi, AGERPRES.
Institutul 'Cantacuzino' a obţinut autorizaţie din partea Agenţiei Naţionale a Medicamentului pentru Laboratorul de Control al Calităţii Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare "Cantacuzino" a obţinut autorizaţie din partea Agenţiei Naţionale a Medicamentului pentru Laboratorul de Control al Calităţii, ceea ce va permite producerea vaccinului antigripal anul acesta în România, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat remis...