Cele mai citite
 


Norul de cenuşă: Întregul spaţiu aerian polonez este închis aviaţiei civile (autorităţi)
duminică, 18 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spaţiul aerian din dreptul aeroportului polonez Rzeszow (sud-est) a fost închis vineri după-amiază, spaţiul aerian al Poloniei fiind în totalitate închis aviaţiei civile, informează AFP, care citează Agenţia naţională pentru navigaţie aeriană.
Până vineri după-amiază, aeroportul Rzeszow era ultimul care primea avioane civile, spaţiul aerian fiind închis deja în cursul zilei în restul teritoriului polonez.

'Spaţiul aerian deasupra Rzeszow este închis până la ora locală 22.00 (20.00 GMT)', a declarat, pentru AFP Grzegorz Brzeski, ofiţer de serviciu la aeroportul Rzeszow.

'Întregul spaţiu aerian polonez este închis aviaţiei civile', a declarat pentru AFP Grzegorz Hlebowicz, purtător de cuvânt al Agenţiei naţionale pentru navigaţie aeriană. Potrivit acestuia, pot zbura în continuare elicopterele şi aparatele aparţinând serviciilor medicale de urgenţă, armatei sau poliţiei.

Polonia, mai ales aeroportul Cracovia, ar urma să primească duminică aproape 80 de delegaţii străine care vor participa la funeraliile preşedintelui Kaczynski şi ale soţiei sale, care şi-au pierdut viaţa într-o catastrofă aeriană produsă în apropiere de Smolensk, în Rusia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Un spaţiu inedit de relaxare pentru pacienţii viitoarei secţii de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Viitoarea secţie de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, o clădire a cărei construcţie va demara în vara acestui an, va dispune de un spaţiu inedit de relaxare în aer liber pentru pacienţi, acesta urmând să fie amplasat pe terasa imobilului.
Braşov: Serviciu de Urgenţă prin SMS 113, pentru persoane cu dizabilitaţi de auz şi/sau de vorbire Persoanele cu dizabilităţi de auz şi/sau vorbire din judeţul Braşov şi Covasna vor avea posibilitatea apelării unui Serviciu de urgenţă prin SMS, la numărul 113, au anunţat joi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, şeful Oficiului Judeţean de Telecomunicaţii Speciale Braşov, col. Mihai Şovăială...
Alba: SJU încearcă să obţină finanţare pentru crearea spaţiului "Primii paşi în familie" Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia nu beneficiază în prezent de un spaţiu distinct dedicat părinţilor şi bebeluşilor, motiv pentru care unitatea sanitară a aplicat un proiect, în vederea obţinerii finanţării necesare, în sumă de zece mii de euro, în cadrul Programului de granturi 'Raiffeisen Comunităţi'...
Maramureş: Noul spaţiu al UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, funcţional din 2013 Clădirea nouă a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Baia Mare ar putea intra în folosinţă abia anul viitor.
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Spitalul de Urgenţă Judeţean nu are unitate de transfuzii autorizată Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu are unitate de transfuzii sanguine autorizată, la fel şi spitalul orăşenesc din Năsăud, potrivit datelor comunicate miercuri AGERPRES de şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu.