Cele mai citite
 


Emil Boc: Traficul aerian închis; nu există niciun risc pentru populaţie
duminică, 18 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul-ministru Emil Boc a anunţat, sâmbătă, închiderea totală a traficului aerian românesc, de sâmbătă, de la ora 18,00, până cel puţin duminică, la ora 12,00, dar a precizat că nu se reţin recomandări speciale pentru populaţie şi nu există niciun fel de risc pentru viaţa de zi cu zi a oamenilor.
'Astăzi (sâmbătă - n.r.), la ora 21,00, norul vulcanic va acoperi întreg teritoriul României, la altitudini între 6.000 şi 10.000 de metri. Până mâine (duminică - n.r.), la ora 21,00, nu există niciun fel de risc de depuneri la sol a cenuşei vulcanice. Nu se reţin recomandări speciale pentru populaţie, nu există niciun fel de risc din privinţa vieţii de zi cu zi a populaţiei', a precizat Emil Boc, la finalul şedinţei Comitetului pentru situaţii de urgenţă, reunit la Palatul Victoria.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc: Nici în următoarele două zile, nu se impune o recomandare pentru sănătatea populaţiei Nici în următoarele două zile nu se impune vreo recomandare specială pentru sănătatea populaţiei, ca urmare a erupţiei vulcanice din Islanda, a declarat, luni, primul-ministru Emil Boc, la Comitetul pentru situaţii de urgenţă.
Comitetul pentru situaţii de urgenţă se reuneşte, duminică, la ora 11,00 Comitetul pentru situaţii de urgenţă se va reuni, din nou, duminică, de la ora 11,00, la Palatul Victoria, pentru a analiza ultimele evoluţii ale deplasării deasupra teritoriului ţării noastre a norului de cenuşă vulcanică provenit din Islanda.
Premierul Emil Boc: Protocoalele privind intervenţia în caz de viscol trebuiau respectate Protocoalele privind intervenţia autorităţilor statului în caz de urgenţă din cauza viscolului şi zăpezii trebuiau respectate, iar modul în care s-a acţionat în fiecare situaţie în parte va fi analizat, a declarat vineri premierul Emil Boc, după şedinţa de la ora 11.00 a Comandamentului de iarnă de la...
Premierul Boc: O Ordonanţă de Urgenţă în cazul etnobotanicelor nu mai făcea faţă provocărilor din teren Premierul Emil Boc a explicat luni, după întâlnirea cu deputaţii democrat-liberali, că proiectul de lege privind desfiinţarea magazinelor de vise a fost înaintat Parlamentului în procedură de urgenţă deoarece Ordonanţa de Urgenţă în cazul substanţelor psihotrope nu face faţă provocărilor din teren.
Emil Boc: Pentru sănătate am alocat 300 de milioane de lei, alte 150 sunt în fondul de rezervă Premierul Emil Boc a declarat duminică la videoconferinţa cu prefecţii că la rectificarea bugetară pentru sănătate au fost alocate direct 300 de milioane de lei iar alte 150 de milioane de lei sunt în fondul de rezervă şi se alocă imediat, pe măsură ce se implementează măsurile agreate cu Comisia Europeană...
Emil Boc: Guvernul va permite CNAS angajamente suplimentare de 500 milioane de leiEmil Boc: Guvernul va permite CNAS angajamente suplimentare de 500 milioane de lei Executivul va permite Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) să încheie angajamente legale suplimentare, de maximum 500 de milioane de lei, pentru a putea asigura necesarul de medicamente, printr-o ordonanţă de urgenţă care urmează să fie adoptată în şedinţa de Guvern de miercuri, a anunţat...