Cele mai citite
 


Comitetul pentru situaţii de urgenţă se reuneşte, duminică, la ora 11,00
duminică, 18 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comitetul pentru situaţii de urgenţă se va reuni, din nou, duminică, de la ora 11,00, la Palatul Victoria, pentru a analiza ultimele evoluţii ale deplasării deasupra teritoriului ţării noastre a norului de cenuşă vulcanică provenit din Islanda.
Traficul aerian a fost închis total în România, sâmbătă după-amiază, la ora 18,00.
Măsura este menţinută cel puţin până duminică la ora 12,00, după cum preciza premierul Emil Boc.
Ministerul Mediului şi Pădurilor va actualiza datele din şase în şase ore.
Secretarul de stat în MMP Mircea Ioan Cotoşman a declarat, sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă, că, până în prezent, nu s-au constatat depăşiri ale pulberilor în suspensie din cauza traversării norului vulcanic pe teritoriul României la niciuna din cele 134 de staţii de monitorizare a calităţii aerului.
Cotoşman a precizat că problemele cauzate de acest nor de cenuşă sunt legate de aviaţie şi nu de sănătatea populaţiei.
'Putem confirma că nu există pericole în ceea ce priveşte sănătatea populaţiei pe perioada traversării norului de cenuşă pe teritoriul României', a spus secretarul de stat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc: Nici în următoarele două zile, nu se impune o recomandare pentru sănătatea populaţiei Nici în următoarele două zile nu se impune vreo recomandare specială pentru sănătatea populaţiei, ca urmare a erupţiei vulcanice din Islanda, a declarat, luni, primul-ministru Emil Boc, la Comitetul pentru situaţii de urgenţă.
Raed Arafat: Până la această oră nu s-au înregistrat decese din cauza condiţiilor meteorologice Nu există informaţii despre vreun deces înregistrat din cauza condiţiilor meteorologice, a declarat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat într-o conferinţă de presă după şedinţa Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă organizat joi dimineaţă la sediul Ministerului Administraţiei...
Raed Arafat: România se apropie de nivelul Germaniei în domeniul dispecerizării intervenţiilor la situaţii de urgenţă România se apropie de nivelul la care se află Germania în domeniul integrării dispeceratelor pentru situaţii de urgenţă, a afirmat vineri, la Piteşti, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.
IGSU şi E.ON demarează campania naţională "FOC" - Flăcările Omoară Copiii Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), împreună cu E.ON România, demarează Campania Naţională de Informare şi Educaţie Preventivă "FOC" - Flăcările Omoară Copiii - care se va desfăşura timp de şase luni şi constă în conştientizarea părinţilor asupra pericolului incendiilor, care au...
Victor Ponta: Vom avea două avioane şi opt elicoptere pentru situaţii de urgenţă Premierul Victor Ponta a anunţat vineri, într-o conferinţă, la Sibiu (centru), că România "are un sistem pe care-l invidiază foarte multe ţări din zonă", format din două avioane şi opt elicoptere pentru situaţii de urgenţă.
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.