Cele mai citite
 


Vaslui: Aproape 11.000 de persoane au avut nevoie de concedii medicale în acest an
marţi, 20 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul certificatelor medicale eliberate în judeţul Vaslui în acest an este mai mare cu 900 faţă de perioada similară a lui 2009.
Medicii au eliberat în 2010 aproape 11.000 de certificate medicale, iar reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui susţin că nu îi pot verifica pe cei care solicită un astfel de concediu.
Preşedintele? CJAS Vaslui, Maria Vlasici, a precizat că, din discuţiile avute cu medicii de familie, a aflat că foarte mulţi angajaţi ajung pe patul spitalului din cauza stresului şi a unor afecţiuni neglijate care s-au acutizat.
'Domeniile din care provin cei mai mulţi angajaţi care solicită concedii medicale sunt confecţiile, spitalele şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, cea mai mare instituţie bugetară din judeţ. Anul trecut au fost acordate peste 39.000 concedii medicale, mai mult cu 40 la sută faţă de 2008' - a declarat luni Maria Vlasici, preşedinte CJAS Vaslui.
Cei mulţi dintre angajaţii vasluieni care au avut nevoie de concedii medicale sufereau de boli ale aparatului?circulator, ale aparatului respirator şi?de afecţiuni ale articulaţiilor şi oaselor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medici sancţionaţi pentru concedii medicale greşite, iertaţi în instanţă Doi medici de familie din judeţul Botoşani, care au fost sancţionaţi contravenţional de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, pentru că au eliberat certificate medicale greşite, au scăpat de plata amenzilor.
Certificate medicale pentru boli fictive, anulate Botoşani, 14 aprilie /Agerpres/ - Şase certificate medicale în baza cărora un fost director de instituţie publică a obţinut în mod ilegal concedii medicale au fost anulate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) şi Colegiul Medicilor.
Suceava: Medicii de familie au de returnat CJAS aproape 400.000 lei pentru servicii neconforme Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a dispus, în urma controalelor efectuate anul trecut, recuperarea a aproximativ 600.000 lei de la furnizorii de servicii medicale, ponderea cea mai mare înregistrându-se în cazul medicilor de familie, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ...
Timiş: Medicii sancţionaţi pentru concedii medicale, nemulţumiţi Medicii de familie care au fost sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş pentru că au eliberat certificate medicale fără adeverinţă de la angajator sunt nemulţumiţi atât de pedepse, cât şi de cuantumul sancţiunilor.
Vaslui: Colegiul medicilor nu aprobă controalele pe care CJAS le face la medici Colegiul Medicilor din judeţul Vaslui nu este de acord cu verificările pe care reprezentanţii Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate le fac la cabinetele medicilor de familie şi nici cu sancţiunile date acestora pentru eliberarea eronată a certificatelor de concedii medicale.
Vaslui: Medic acuzat că a eliberat fără motiv certificate medicale Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a finalizat vineri ancheta în cazul medicului Vasile Vasiliu, şeful secţiei chirurgie din cadrul Spitalului Municipal de Adulţi din Bârlad, care a fost reclamat de Primăria Bârlad că ar fi eliberat unei funcţionare a instituţiei şase certificate...