Cele mai citite
 


Buzău: Spitalul judeţean, preluat fără datoriile istorice
luni, 19 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 19 apr /Agerpres/ - 'Sunt de acord cu trecerea spitalelor în subordinea autorităţilor locale şi judeţene, dar Consiliul Judeţean Buzău va refuza preluarea Spitalului judeţean de Urgenţă cu datoriile sale istorice', a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele CJ Buzău, Victor Mocanu.
Preşedintele CJ susţine că Spitalul judeţean de Urgenţă are datorii de peste 18 milioane de lei către furnizorii de medicamente şi servicii, cele mai multe din perioada anilor 2005-2006.
'Din informaţiile pe care le deţin, spitalul a acumulat datorii vechi de peste patru ani, dintre care 13 milioane de lei către firmele furnizoare de medicamente şi materiale sanitare, iar alte 5 milioane de lei către prestatorii de servicii de pază, curăţenie sau întreţinere', a mai spus Victor Mocanu.
Potrivit acestuia, datoriile s-au creat din cauza managementului defectuos, dar şi a sumelor insuficiente alocate de la buget.
'Este o iniţiativă bună. Noi am mai făcut deja investiţii şi suntem de acord cu preluarea, dar fără datorii', a precizat preşedintele CJ. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: CJ a aprobat alocarea a 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au votat joi, în unanimitate, alocarea sumei de 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: CJ a aprobat o investiţie de 5,4 milioane lei din fonduri proprii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat, joi, alocarea sumei de 5,4 milioane de lei, fonduri proprii, pentru investiţii în dotarea noii maternităţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Spitalul judeţean de Urgenţă, în carantină Accesul în secţiile de pneumologie, pediatrie, nanologie ale Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău este interzis în totalitate, iar în celelalte secţii vizitele au fost limitate din cauza numărului mare de viroze respiratorii.
Buzău: Preşedintele CJ refuză preluarea spitalelor cu datorii istorice 'Nu voi semna niciodată preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă şi a celorlalte spitale dacă acestea nu vor fi curate, fără datorii, şi dacă nu se vor asigura sursele de finanţare', a declarat luni pentru AGERPRES preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu.
Buzău: Spitalul Judeţean de Urgenţă, preluat de autorităţile locale Reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău au semnat, luni, protocolul de predare - primire a Spitalului Judeţean de Urgenţă.
Buzău: CJ doreşte preluarea rapidă a Spitalului judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău doreşte să preia rapid Spitalul Judeţean de Urgenţă şi va atrage fonduri locale şi europene pentru modernizarea acestuia, a declarat vineri într-o conferinţă de presă preşedintele CJ Victor Mocanu.