Cele mai citite
 


Harghita: Tânăr în spital, după ce a căzut de pe o schelă de şapte metri
joi, 22 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un muncitor care lucra la construcţia blocurilor ANL din localitatea harghiteană Corund a ajuns, miercuri, în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o schelă înaltă de şapte metri.
Muncitorul, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Corund, nu era asigurat cu centură, cel mai probabil s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de şapte metri.
Directorul coordonator al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Harghita, Dorin Male, a declarat că, în lucrul la înălţime, asigurarea cu centură este esenţială pentru evitarea unor tragedii.
Tânărul, care lucra pentru o firmă din Botoşani, a ajuns la Spitalul municipal din Odorheiu Secuiesc şi a fost supus imediat unor intervenţii chirurgicale, întrucât a fost diagnosticat cu 'fractură prin tasare la patru vertebre' şi 'fractură dorsală de bazin şi picior'.
Directorul Spitalului Municipal din Odorheiu Secuiesc, Lukacs Antal, a precizat că starea pacientului este stabilă şi se poate spune că 'este un norocos ţinând cont de înălţimea de la care a căzut'.
O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă Harghita cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul şi dacă tânărul lucra cu forme legale la firma din Botoşani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Adolescent în stare gravă după ce a căzut un copac peste el Un adolescent a ajuns, luni, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc după ce, în timp ce se afla în pădure, a căzut un copac peste el.
Constanţa: Grav accident de muncă, în port Un muncitor a murit strivit iar un altul a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, marţi dimineaţă, după ce au fost loviţi de o rolă de tablă metalică care s-a desprins din macara, în Portul Constanţa.
ANOFM: Peste 6.000 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 3 - 9 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 6.169 locuri de muncă vacante pentru perioada 3 - 9 februarie, cu 2.208 mai puţine decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
Maramureş: Gravidă decedată din cauza gripei noi Baia Mare, 16 dec /Agerpres/ - Femeia gravidă în luna a VII-a, din comuna Petrova, diagnosticată cu gripă nouă în urmă cu cinci zile, a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, a precizat, miercuri, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, dr. Vasile Bodnar.
ANOFM: Peste 7.300 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 10 - 16 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.380 locuri de muncă vacante pentru perioada 10 - 16 februarie, cu 1.211 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Peste 7.700 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 24 februarie - 1 martie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.767 locuri de muncă vacante pentru perioada 24 februarie - 1 martie, cu 148 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.