Cele mai citite
 


Tratament pentru slăbit, decontat de CJAS
miercuri, 11 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Focşani, 11 mar /Agerpres/ - Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vrancea a decontat, în acest an, 50% din cheltuielile necesare unui tratament de slăbit.

Conform CJAS, un vrâncean a solicitat decontarea cheltuielilor legate de slăbit. "A fost depus un dosar pentru tratamentul obezităţii şi a primit aprobare de la CNAS", a declarat, miercuri, Iustina Micu, purtătorul de cuvânt al CJAS Vrancea.

Ea a explicat că, pentru a beneficia de decontarea cheltuielilor de slăbit, pacientul are nevoie de aprobare de la comisiile de experţi formate la nivelul CNAS. AGERPRES/(Traian Negulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.