Cele mai citite
 


Argeş: Copil de nouă ani, rănit grav de o placă de beton
joi, 22 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil de nouă ani din oraşul argeşean Ştefăneşti a fost grav rănit, miercuri, de o placă de beton de la o instalaţie de irigaţii dezafectată care i-a căzut în cap, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.
Potrivit primelor concluzii ale anchetei, în momentul producerii accidentului copilul se afla împreună cu părinţii săi, care se pare că intenţionau să sustragă fier vechi.
'Se presupune că băiatul se juca şi s-a căţărat pe un jgheab de scurgere a apei dezafectat, apoi a coborât. Jgheabul a intrat în balans, iar o placă de beton s-a desprins şi i-a căzut în cap, de la o înălţime de aproximativ trei metri', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, subinspectorul Robert Radu.
Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, unde a fost internat în stare gravă, prognosticul medicilor fiind rezervat.
Placa de beton care l-a accidentat pe băiatul de nouă ani a lovit şi o fetiţă, care însă a fost rănită uşor, neavând nevoie de internare.
Părinţii copilului rănit sunt audiaţi de poliţişti, ei putând fi acuzaţi de neglijenţă pentru că şi-au lăsat fiul nesupravegheat într-un loc periculos.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Nou-născut abandonat la gunoi, internat în stare gravă Un nou-născut a fost găsit, joi, într-o ghenă de gunoi din oraşul Mioveni şi a fost internat în stare gravă, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea mamei, care va fi acuzată de tentativă de omor.
Argeş: În spitalele din judeţ sunt internaţi 42 de copii cu forme uşoare şi medii ale bolii diareice În spitalele din Argeş sunt internaţi 42 de copii cu forme uşoare şi medii ale bolii diareice, niciun pacient cu complicaţii ale bolii nefiind transferat în ultimele şase zile la unităţi medicale din Bucureşti, au anunţat miercuri reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.
Argeş: Elev operat de urgenţă după ce a fost bătut de un coleg Piteşti, 29 mar /Agerpres/ - Un copil de 12 ani, elev la şcoala generală din comuna argeşeană Albota, a fost operat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce a acuzat că se simte rău în urma bătăii primite de la un coleg.
Argeş: Nou-născut aflat în stare gravă, transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut aflat în stare gravă a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Piteşti şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.
Argeş: Peste 20 de copii, toţi elevi ai aceleiaşi şcoli din Piteşti, internaţi cu toxiinfecţie alimentară Peste 20 de copii care prezentau simptome de toxiinfecţie alimentară, toţi elevi ai Şcolii Generale Ion Luca Caragiale din Piteşti, sunt internaţi duminică la Spitalul de Pediatrie Piteşti şi Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar un pacient a fost transferat la Bucureşti la solicitarea familiei.
Argeş: O femeie a murit şi două sunt în stare gravă, posibil din cauza intoxocaţiei cu monoxid de carbon O femeie a fost găsită moartă şi alte două în stare de inconştienţă, vineri, într-o casă din comuna argeşeană Pietroşani, cazul fiind anchetat de poliţişti şi pompieri.