Cele mai citite
 


Medicul care a luat mită, urmărit penal
miercuri, 11 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Giurgiu, 11 mar /Agerpres/ - Medicul de la Spitalul de Urgenţă Giurgiu care a fost prins în flagrant în timp ce lua mită se află în stare de reţinere în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie(IJP) Giurgiu, fiind urmărit penal, transmite corespondentul AGERPRES.

''Medicul a cerut două milioane de lei de la părinţii unui copil ca să îi acorde îngrijire medicală'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului Giurgiu, Gheorghe Albu. El spune că banii au fost ceruţi marţi, 10 martie, iar pentru că părinţii copilului erau săraci şi nu aveau de unde plăti au solicitat sprijinul autorităţilor şi miercuri a fost organizat flagrantul. Medicul pediatru a fost prins de procurori şi poliţişti după ce primise două milioane de lei pe care scria ''Mită''.

În prezent, medicul pediatru R. Samoilă se află în stare de reţinere în arestul IPJ Giurgiu. Numele său a fost legat, în urmă cu mai mulţi ani, de cercetările privind un caz de adopţie ilegală de copii. AGERPRES( Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.