Cele mai citite
 


Dâmboviţa: A murit în autobuz, în timp ce se întorcea de la spital
vineri, 23 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 64 de ani din comuna dâmboviţeană Cojasca, a murit, joi, în autobuzul cu care se întorcea acasă de la spital.
Femeia, care avea probleme de sănătate, a fost la Spitalul Judeţean Târgovişte, însoţită de o nepoată, însă a refuzat internarea.
''Din primele verificări efectuate s-a stabilit că acesteia, în timp ce se deplasa, în mijlocul de transport, de la Târgovişte către localitatea de domiciliu, pe raza comunei Comişani, i s-a făcut rău şi a decedat. Lucrătorii postului de Poliţie Comişani au fost sesizaţi telefonic de cadrele dispensarului comunal că, într-un autobuz staţionat, a decedat o persoană'', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Ioana Preda.
În staţia de autobuz de la Comişani călătorii au sesizat că femeii i s-a făcut rău. Cum staţia se afla în vecinătatea dispensarului comunal au cerut ajutor de acolo, apoi a fost chemată o ambulanţă, însă medicii nu au mai avut ce face decât să constate decesul femeii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Bătrân cu larve în răni la picior, adus la Spitalul Judeţean Târgovişte de la un centru social Un bătrân de 67 de ani cu larve în răni de la picior a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte de la Centrul de Asistenţă Medico Socială Bucşani din judeţul Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Anchetă la Spitalul Judeţean Târgovişte după ce un tânăr a murit de gripă AH1N1 Conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte a dispus o anchetă internă, după ce un tânăr de 27 de ani a murit din cauza gripei AH1N1, cunoscută popular sub denumirea de gripă porcină.
Dâmboviţa: Lipsă de medici la Spitalul Judeţean Târgovişte; aproape 100 de posturi sunt vacante Spitalul Judeţean Târgovişte se confruntă cu o mare deficienţă de medici, fiind vacante 97 de posturi, iar cea mai gravă situaţie este la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii medicale, Claudiu Dumitrescu.
Dâmboviţa: Restricţii de vizitare a bolnavilor la Spitalul Judeţean Târgovişte, în condiţiile creşterii numărului cazurilor de viroze şi gripă La Spitalul Judeţean Târgovişte, din cauza numărului de crescând de cazuri de gripă şi viroze, s-au luat măsuri excepţionale în privinţa vizitelor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.
Dâmboviţa: Conflict între mai multe persoane pe holul Spitalului Judeţean Târgovişte Mai multe persoane ajunse la Spitalul Judeţean Târgovişte în urma unui scandal s-au luat la bătaie şi pe holul instituţiei medicale, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, Alexandra Niculae.
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat cu fonduri europene Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat printr-un proiect cu fonduri europene de 83 de milioane de lei, la inaugurarea de marţi fiind prezent premierul Victor Ponta.