Cele mai citite
 


Maramureş: Spaţii de joacă la Spitalul Judeţean de Urgenţă
vineri, 23 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Clubul Rotaract din Baia Mare a reuşit, în urma unei colecte publice, să amenajeze spaţii de joacă modern în secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.
Pentru a putea aduna cei 11.000 de lei, cât a costat amenajarea spaţiilor de joacă, clubul a organizat concertul caritabil 'Bănuţ pentru Sufleţel', unde au concertat printre alţii Paula Seling, familia Petreuş şi ansamblul de muzică populară 'Cosaşul' din satul Sârbi.
'Concertul caritabil a fost cel care ne-a ajutat cel mai mult în iniţiativa noastră. Din cei 11.000 de lei, bani adunaţi în urma concertului, am izbutit să amenajăm două spaţii de joacă pentru micuţii internaţi la secţia de pediatrie. Ne bucurăm de reuşita noastră şi suntem foarte mulţumiţi că am fost înţeleşi în demersul nostru', a spus Alexandra Nicolici, preşedinta clubului Rotaract Baia Mare.
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, dr. Călin Pop, a spus că gestul tinerilor de la clubul Rotaract este plăcut mai ales că vine în sprijinul copiilor care au mereu nevoie de bucurie şi afecţiune în a învinge boala.
Cele două spaţii de joacă au un ambient relaxant având menirea de a induce o stare de spirit pozitivă copiilor, mobilier adecvat şi o mulţime de jucării. Spaţiul este destinat atât copiilor până la trei ani, cât şi peste această vârstă, dacă sunt însoţiţi de asistente medicale sau părinţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Investiţii în valoarea de 76.000 de euro în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare a investit aproape 76.000 de euro în dotarea şi amenajarea unor secţii medicale.
Maramureş: Spitalul de Urgenţă din Baia Mare, aflat în reparţii capitale, continuă asistenţa medicală Activităţile medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare sunt îngreunate de reparaţiile capitale a clădirii de 11 etaje efectuate la exterior şi interior.
Maramureş: După investiţii, SJU Baia Mare va putea prelua pe viitor pacienţi din judeţele limitrofe Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri că terminarea lucrărilor de modernizare, după aproape cinci ani, situează spitalul în categoria celor care poate prelua pacienţi din judeţele limitrofe.
Maramureş: Investiţie de 850.000 de euro în modernizarea UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare a dat, vineri, în folosinţă noua Unitate de Primiri Urgenţe amenajată la parterul clădirii de 11 etaje.
Maramureş: Centru de Radioterapie la SJU, investiţe din fonduri de la Banca Mondială Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală va beneficia până la sfârşitul anului de o secţie de radioterapie, investiţie realizată cu fonduri de la Banca Mondială.
Maramureş: Operaţii 3D cu un aparat Einstein Vision, aflat în probe la SJU Medicii chirurgi din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare vor putea efectua colecistectomii laparoscopice 3D, respectiv operaţii pentru reducerea stomacului (chirurgia obezităţii sau chirurgia bariatrică), cu aparatul Braun Einstein Vision, aflat în probă în unitatea medicală, precizează un...