Cele mai citite
 


Brăila: Testare gratuită HIV pentru medici şi cosmeticiene
vineri, 23 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii şi angajaţii saloanelor de înfrumuseţare din Brăila sunt aşteptaţi la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila pentru a efectua gratuit testarea HIV.
Potrivit directorului coordonator al DSP Brăila, Lavinia Craioveanu, DSP pune la dispoziţie gratuit 1.600 de teste HIV, iar persoanele respective sunt aşteptate să beneficieze de gratuitatea oferită şi să se programeze la Laboratorul de patologie pentru testare HIV.
În evidenţele DSP Brăila figurează 105 persoane infectate cu HIV, din care doi sunt copii cu mame pozitive.
În cadrul DSP Brăila funcţionează un Centru de Consiliere şi Testare HIV, finanţat de Fundaţia Romanian Angel Appeal (RAA), în parteneriat cu DSP.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Campanie gratuită de testare HIV pentru studenţi O campanie de testare gratuită şi voluntară a studenţilor, în scopul depistării precoce a virusului imunodeficienţei umane (HIV), dar şi în scop preventiv, a început luni, la Galaţi, urmând a se derula pe parcursul a cinci zile.
Brăila: Peste 120 de pacienţi seropozitivi se află în evidenţa DSP Peste 120 de pacienţi seropozitivi se află în evidenţa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, potrivit informaţiilor făcute publice luni de directorul DSP, Gabriel Ciochină.
Brăila: Campanie de testare gratuită pentru depistarea cancerului de col uterin O campanie de testare gratuită pentru depistarea cancerului de col uterin a fost demarată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, care a fost validat de Unitatea Regională de Management Sud-Est, pentru înscrierea în Subprogramul de screening.
Brăila: Teste HIV gratuite pentru medici şi cosmeticiene Brăila, 29 ian /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila are 1.600 de teste HIV gratuite, pe care le pune la dispoziţia personalului medico-sanitar şi angajaţilor de la saloanele de înfrumuseţare cu risc, în vederea efectuării acestui tip de analiză medicală.
Brăila: Deputatul Cristian Rizea organizează o campanie de testare gratuită a sănătăţii populaţiei Deputatul social-democrat Cristian Rizea a anunţat joi că va organiza, în colegiul său din judeţul Brăila, în lunile iulie şi august, o testare gratuită a stării de sănătate a populaţiei, prin măsurarea glicemiei şi a tensiunii arteriale.
7000 de români și-au făcut până acum testul gratuit de hepatită C De la lansarea celei mai vaste campanii de testare gratuită pentru depistarea infecției cu virusului hepatitei C, peste 7000 de români au beneficiat de această analiză gratuită. Mai mult decât atât, încă patru noi laboratoare din țară s-au alăturat campaniei, la Iași, Ploiești și Baia Mare, astfel: ...