Cele mai citite
 


Anatomie - Articulatia genunchiului (lb.eng.)
duminică, 25 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Descrierea ligamentelor articulatiei genunchiului.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Proceduri medicale - Artrocenteza genunchiului (lb.eng.) Descrierea procedurii prin care se efectueaza extragerea de lichid (artrocenteza) din articulatia genunchiului.
Departamentele de Oncologie pediatrică de zi şi de Anatomie Patologică, inaugurate la Spitalul "Marie S. Curie" Departamentul de oncologie pediatrică de zi şi Departamentul de Anatomie patologică ale spitalului "Marie S. Curie" au fost inaugurate miercuri în prezenţa ministrului sănătăţii Nicolae Bănicioiu şi a fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi.
Institutul Clinic Fundeni, Asociaţia Dăruieşte Viaţa şi GDF SUEZ Energy România demarează programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ Programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ vizează crearea unui centru regional de diagnosticare în profunzime a cancerului de sânge la copii şi adulţi în cadrul Institutului Clinic Fundeni. Programul are durata de un an şi implică o contribuţie financiară de 375.000 de euro din partea GDF SUEZ Energy...
Institutul Clinic Fundeni: La acest moment se efectuează percheziţii; activitatea institutului se desfăşoară normal Institutul Clinic Fundeni informează că au loc percheziţii la sediul instituţiei, precizând că activitatea unităţii sanitare se desfăşoară normal.
Institutul Clinic Fundeni: Fostul director general al institutului, prof. dr. Dan Tulbure, a decedat Prof. dr. Dan Tulbure, fost director general al Institutului Clinic Fundeni între 2000 şi 2005 şi apoi director al Centrului ATI din acelaşi institut, a decedat, informează un comunicat semnat de managerul general al IC Fundeni, conf.dr.Carmen Orban, şi remis joi AGERPRES.