Cele mai citite
 


O pacientă de la Spitalul CF 2 a ajuns la Spitalul Floreasca
sâmbătă, 24 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 24 apr /Agerpres/ - O pacientă de 38 de ani de la Spitalul CF 2 a ajuns, joi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cu o complicaţie chirurgicală.
''Înainte cu două zile ca cele două paciente de la Spitalul CF 2 să ajungă la Spitalul Universitar, la Spitalul Floreasca a ajuns o pacientă de la acelaşi spital cu o complicaţie chirurgicală'', a declarat pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
El spune că în prezent se face o investigaţie epidemiologică pentru a se vedea dacă există vreo relaţie de cauzalitate cu infecţia de la CF 2.
Tânăra este internată la Spitalul Floreasca, în prezent starea pacientei fiind bună, cu prognostic favorabil, potrivit medicilor. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Accidentul din Bulgaria: 9 persoane rămân în spital, potrivit datelor de luni dimineaţa Bucureşti, 22 sep /Agerpres / - Starea celor şase răniţi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca în urma accidentului de duminică din Bulgaria este stabilă, iar, dintre cei 16 răniţi aduşi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unul este internat în spital, doi se află în Unitatea de Primiri...
Actorul Ion Besoiu, internat la Spitalul Floreasca Bucureşti,11 mai /Agerpres - Actorul Ion Besoiu a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în urma unei crize cardiace.
Starea unui rănit în Colectiv, internat încă la Spitalul Floreasca, este stabilă Starea unui pacient rănit în incendiul de la Club Colectiv, care se află încă internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, este stabilă, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Bogdan Opriţa.
Spitalul Floreasca: Starea răniţilor aflaţi la terapie intensivă - stabilă Starea pacienţilor internaţi la Spitalul Floreasca în urma incendiului care a avut loc vineri seara în club Colectiv este stabilă, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca, inaugurată Ministrul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat luni că noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca este a doua de acest fel inaugurată în Bucureşti, în aproape un an, şi şi-a exprimat speranţa că vor fi deschise şi altele atât în ţară, cât şi în Capitală.