Cele mai citite
 


Iaşi: La spital din cauza căpuşelor
duminică, 25 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Iaşi, 25 apr /Agerpres/ - Trei persoane au ajuns, duminică, la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce au fost muşcaţi de căpuşe în timp ce se aflau în parc sau la pădure.

Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU, a declarat că o studentă, în vârstă de 22 de ani, a venit la spital după ce a fost muşcată de coapsa stângă de o căpuşă, în timp ce îşi efectua antrenamentul de arte marţiale în pădure.
Un alt pacient, în vârstă de 42 de ani, 's-a ales' cu o căpuşă în parc, iar altul, de 18 ani, în timp ce tăia lemne în pădure.
'Pacienţii au suferit intervenţii chirurgicale dar vor continua să fie supravegheaţi în ambulator pentru a nu dezvolta eventuale complicaţii', a explicat dr Tudor Ciuhodaru. AGERPRES

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Medici, asistaţi de forţe de ordine, în cazul unei intervenţii chirurgicale Personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a solicitat să fie asistat de paznici în blocul operator, pentru a linişti un pacient care a încercat să se sinucidă din cauza soţiei plecate la muncă în străinătate.
Iaşi: Două persoane fără adăpost, aduse la spital în stare gravă Iaşi, 25 ian /Agerpres/ - Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost adus din stradă, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, de un echipaj al serviciului de ambulanţă, după ce a stat mai multe ore în frig.
Iaşi: Medic adus la spital în comă alcoolică Un medic ginecolog a fost adus, joi dimineaţa, în comă de gradul II la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a băut peste măsură în ultimele trei zile.
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...
Iaşi: Şi-a făcut viaţa scrum din cauza unei ţigări Un bărbat din oraşul Târgu Frumos a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce a adormit cu ţigara aprinsă.
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.