Cele mai citite
 


Alba: Zeci de mii de certificate de concediu medical, eliberate într-un an
miercuri, 28 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste o jumătate de milion de zile de concediu medical au fost acordate anul trecut angajaţilor din judeţul Alba, fiind eliberate zeci de mii de certificate medicale de acest gen.
Directorul executiv al Casei de Asigurări de Sănătate Alba, Gheorghe Muntean, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că, în 2009, medicii din judeţ au emis peste 73.000 de certificate de concediu medical, însumând peste 582.000 de zile de concediu medical.
În primele două luni ale acestui an au fost acordate aproximativ 10.500 de certificate medicale, cu un număr total de 82.445 de zile de concediu medical.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fondul de Asigurări de Sănătate suplimentat cu peste 900.000 lei din respingerea la plată a concediilor medicale ilegale Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate a fost suplimentat, în doar trei săptămâni, cu peste 900.000 de lei din amenzile aplicate şi sumele încasate ca urmare a respingerii de la plată a concediilor medicale care au fost eliberate ilegal, informează joi Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat...
Arad: Peste 31.000 de certificate medicale au fost eliberate în prima jumătate a acestui an Peste 31.000 de certificate de concediu medical au fost eliberate în judeţul Arad în primele şase luni ale acestui an.
Certificate medicale pentru boli fictive, anulate Botoşani, 14 aprilie /Agerpres/ - Şase certificate medicale în baza cărora un fost director de instituţie publică a obţinut în mod ilegal concedii medicale au fost anulate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) şi Colegiul Medicilor.
Noi controale privind acordarea concediilor medicale Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate a fost suplimentat, în săptămâna 7 - 11 iunie, cu încă 604.500 lei, adică peste 140.000 euro, bani proveniţi din cele 132 amenzi aplicate pentru nereguli constatate la eliberarea certificatelor medicale, informează Ministerul Sănătăţii (MS).
Sălaj: Medic sancţionat cu retragerea dreptului de a elibera certificate de concediu medical Unui medic din Sălaj i-a fost reziliată convenţia privind eliberarea certificatelor de concediu medical ca urmare a 'neregulilor majore' constatate în urma unui control al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj privind respectarea legalităţii în ceea ce priveşte modul de completare şi eliberare de...
Cluj: Medici amendaţi şi avertizaţi din cauza concediilor medicale Cluj-Napoca, 19 oct /Agerpres/ - Doi medici au fost amendaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Cluj iar alţi patru au fost avertizaţi pentru acordarea de concedii medicale fără acoperire sau fără respectarea normelor legale.