Cele mai citite
 


Bret Michaels (Poison) în continuare în stare gravă din cauza unei hemoragii cerebrale
miercuri, 28 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Solistul trupei Poison, Bret Michaels, internat în spital din cauza unei hemoragii cerebrale, este în continuare în stare critică, informează site-ul starpulse.com.
Bret Michaels, 47 de ani, se recupera la reşedinţa sa din Texas după ce a fost operat recent din cauza unei apendicite acute, însă de joi seară a început să acuze nişte dureri puternice de cap şi stări de ameţeală, la care s-au mai adăugat ca simptome vederea în ceaţă şi greutatea de a articula cuvinte.

Internat de urgenţă în spital, medicii l-au diagnosticat cu o hemoragie subarahnoidă. Rockerul a fost trecut la terapie intensivă iar medicii caută să afle cauzele acestei hemoragii.

'În aceste momente Bret se află la spital în stare critică. Este supravegheat de medici 24 de ore din 24. Sperăm că în urma testelor la care va fi supus să fie identificată cauza hemoragiei. Cu toţii ştim că Bret este un luptător şi-l aşteptăm să se însănătoşească cât mai curând,' se precizează într-un comunicat postat pe site-ul său de internet.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul "Grigore Alexandrescu": Doi pacienţi în stare critică, alţi trei în stare gravă În Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" se află doi pacienţi răniţi în incendiul de la clubul Colectiv care sunt în stare critică, intubaţi, şi trei în stare gravă.
Leonard Grecescu: Cele două persoane aflate în stare gravă sunt la Terapie Intensivă Două dintre victimele accidentului din Muntenegru, un bărbat şi o femeie, rămân la terapie intensivă, în stare critică, a declarat miercuri dr. Leonard Grecescu, purtătorul de cuvânt al Spitalul Universitar.
Spitalul de Arşi: Patru răniţi în Colectiv - la Terapie Intensivă; 11 - în stare gravă, dar stabili Patru răniţi în incendiul din clubul Colectiv se află la Terapie Intensivă, iar ceilalţi 11 sunt în stare gravă, dar stabili, fiind internaţi pe secţii, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu.
Braşov: Doi dintre răniţii în explozia de la fabrica de pâine internaţi la ATI, în stare gravă, dar stabilă Starea celor doi răniţi în urma exploziei de săptămâna trecută de la o fabrică de pâine din Braşov, o femeie de 51 de ani şi un bărbat de 46 de ani, internaţi la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, este gravă, a declarat pentru AGERPRES managerul spitalului, dr. Daniela...
UPDATE Spitalul Militar:Trei răniţi la Colectiv sunt mult mai bine; cinci sunt în stare gravă Trei dintre pacienţii aflaţi la Terapie Intensivă la Spitalul Militar în urma incendiului de la clubul Colectiv au o stare mult mai bună şi vor fi transferaţi în secţia de arşi, dar cinci rămân în stare gravă, unul fiind intubat, a anunţat, luni, comandantul spitalului, dr. Florentina Ioniţă Radu.
Spitalul 'Sfântul Ioan': 3 răniţi în Colectiv - la Terapie Intensivă, în stare gravă Cei trei răniţi în incendiul din clubul Colectiv, care mai sunt internaţi la Spitalul 'Sfântul Ioan', se află la Terapie Intensivă, în stare gravă, a declarat vineri pentru AGERPRES medicul Carmen Giuglea.