Cele mai citite
 


Amelia Antoniu se simte bine
miercuri, 28 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian', se simte bine, respiră fără ajutorul aparatelor, însă rămâne la Terapie Intensivă pentru o mai bună monitorizare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, Bogdan Popescu, purtător de cuvânt al Spitalului Universitar.
Starea celei de-a doua paciente, Alice Preda, a înregistrat o uşoară ameliorare, dar rămâne în continuare gravă.

Cele două paciente fuseseră internate la Spitalul CF 2 pentru intervenţii minore, însă în timpul manevrelor medicale ele au fost infectate cu germeni gram negativi. După operaţii starea lor s-a înrăutăţit şi au fost transferate la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Universitar.

Amelia Antoniu (36 de ani) se internase la Spitalul CF 2 pentru cauterizarea unei răni pe colul uterin, o intervenţie simplă, în urma căreia, în mod normal, ar fi trebuit să se externeze foarte repede.

Alice Preda venise pentru serclaj în 14 săptămâni de sarcină. În ziua următoare intervenţiei, femeia a început să piardă lichidul amniotic, ecografia evidenţiind că inima fătului nu mai bate. Au urmat avortul, hemoragia şi o operaţie prin care femeii i s-a scos uterul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Amelia Antoniu va fi transferată în secţia de ginecologie Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian' Amelia Antoniu va fi transferată în Secţia de Ginecologie, starea sa fiind foarte bună, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Bucureşti, dr.Bogdan Popescu.
Prim-solista Amelia Antoniu de la Teatrul de Operetă 'Ion Dacian' se simte bine Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian' Amelia Antoniu se simte bine şi nu a mai făcut febră, a declarat pentru AGERPRES, prof.dr.Emanuel Ceauşu.
Amelia Antoniu va fi, luni, externată Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian', Amelia Antoniu, va fi externată luni, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
RETROSPECTIVÃ/ Premiere medicale româneşti în 2012 Anul 2012 a continuat să fie un an al premierelor în medicina românească. Aflat şi în 2012 într-un proces de reorganizare, dar şi de schimbări la nivel înalt ale conducerii ministerului de resort, domeniul sănătăţii româneşti a adus premiere în chirurgia cardiovasculară, în neurochirurgie, în prelevarea...
Caz incredibil in Romania: Operata laparoscopic de fibrom uterin gigant, pacienta a ramas insarcinata la doar doua luni dupa interventie Aproximativ 25% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 35 si 40 de ani sufera de fibrom uterin, conform studiului realizat de catre Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie, iar pana la varsta de 50 ani peste 80% dintre femei ajung sa dezvolte fibroame uterine.