Cele mai citite
 


22.500 de doze de vaccin antituberculos din Ungaria ajung joi la Arad
vineri, 30 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Judeţul Arad primeşte joi, sub formă de donaţie, 22.500 de doze de vaccin antituberculos din Ungaria.
Directorul coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Arad, dr. Dana Negru, a precizat că transportul de vaccinuri va fi însoţit de directorul Serviciului de Sănătate Publică şi Servicii medicale Regională Sud din Ungaria, dr. Mucsi Gyula.
'Transportul cu vaccinuri va sosi joi, în jurul orei 10,00, la PTF Vărşand, urmând ca după descărcare dozele să fie distribuite în teritoriu, în primul rând pentru vaccinarea copiilor născuţi în ultimele luni', a spus dr. Dana Negru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
La DSP Arad au ajuns 25.000 doze de vaccin antituberculos din Ungaria La Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Arad au ajuns joi, sub formă de donaţie, 25.000 de doze de vaccin antituberculos din Ungaria.
25.000 de doze de vaccin BCG, aduse din Ungaria Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că au fost aduse din Ungaria, sub formă de donaţie, 25.000 de doze de vaccin BCG (folosit pentru vaccinarea nou-născuţilor împotriva tuberculozei).
Vaslui: Mii de bebeluşi aşteaptă să fie vaccinaţi împotriva tuberculozei Vaslui, 14 mai /Agerpres/ - Peste 1.500 de bebeluşi din judeţul Vaslui sunt înscrişi pe listele de aşteptare pentru a primi vaccinul antituberculos (BCG), deoarece spitalele au epuizat dozele de vaccin produse la Institutul Cantacuzino Bucureşti şi distribuite gratuit în cadrul unui program naţional...
Hunedoara: Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal pot fi distribuite gratuit pentru vaccinarea populaţiei Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal se află la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara şi vor putea fi distribuite medicilor de familie din judeţ pentru vaccinarea gratuită a populaţiei din grupele de risc.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Giurgiu: Opt sute doze de vaccin hexavalent mai sunt necesare în judeţ Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Giurgiu, Magdalena Mărcuţ, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că în judeţ au fost vaccinaţi de la începutul anului şi până în prezent 2.690 de copii, mai fiind necesare încă opt sute de doze de vaccin hexavalent.