Cele mai citite
 


Amelia Antoniu trebuie să stea în repaus vocal pentru recuperarea vocii
vineri, 30 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
'Prim-solista de la Teatrul Naţional de Operetă 'Ion Dacian', Amelia Antoniu, este într-o stare foarte bună, analizele practic sunt normale', a declarat joi purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Bucureşti, dr. Bogdan Popescu.
El a spus că Amelia Antoniu trebuie să stea în repaus vocal pentru recuperarea vocii.
Din păcate starea pacientei Alice Preda s-a agravat având o insuficienţă respiratorie care necesită suportul aparatelor şi sedare.
'Este într-o situaţie dificilă, funcţia pulmonară punând probleme', a menţionat dr. Bogdan Popescu.
Cea de-a treia pacientă, Ioana Constantin, venită de la Argeş în cursul zilei de miercuri, înregistrează o uşoară ameliorare, medicamentele pentru insuficienţa cardiacă fiind în număr mai mic, iar tulburarea de coagulare atenuată.
În continuare Ioana Constantin este monitorizată, urmează să i se facă mai multe ecografii şi investigaţii ginecologice.
'Pericolul nu a trecut', a precizat dr. Bogdan Popescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Şcoala de Insuficienţă Cardiacă pentru medici şi pacienţi, la Sibiu Fundaţia Română a Inimii şi Grupul de Lucru de Insuficienţă Cardiacă din cadrul Societăţii Române de Cardiologie, împreună cu Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu, au lansat Şcoala de Insuficienţă Cardiacă pentru medici şi pacienţi, o iniţiativă ce are scopul de a oferi medicilor cardiologi şi de familie...
Dezbatere despre insuficienţa cardiacă în România, organizată de Asociaţia S.O.S. Drepturile Pacienţilor Necesitatea elaborării unui document care va conţine propuneri privind principalele direcţii de acţiune în combaterea insuficienţei cardiace şi care va fi înaintat Parlamentului, Guvernului, Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a fost principala concluzie a dezbaterii de...
Insomniile şi insuficienţa cardiacă ar fi corelate, potrivit unui studiu recent Riscul de a dezvolta o insuficienţă cardiacă ar fi de trei ori mai mare (353%) la persoanele care suferă de tulburări ale somnului, arată un studiu norvegian apărut miercuri în revista 'European Heart Journal', preluat de ediţia franceză a Huffington Post.
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: Şapte pacienţi internaţi în februarie la SJU cu gripă sezonieră au murit; toţi aveau afecţiuni asociate Şapte dintre cei 16 pacienţi internaţi în luna februarie la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Piteşti cu gripă sezonieră au murit, în toate cazurile de deces fiind vorba de pacienţi care aveau şi alte afecţiuni asociate, au anunţat, marţi, reprezentanţii unităţii medicale.
O nouă terapie pentru insuficienţa cardiacă cronică, prezentată la Sinaia Bucureşti, 8 oct /Agerpres/ - Rezultatele celui mai mare studiu din ultimul deceniu privind insuficienţa cardiacă SHIFT a fost prezentat, vineri, în cadrul Congresului Naţional de Cardiologie de la Sinaia.