Cele mai citite
 


Buzău: Directorul Spitalului judeţean şi-a dat demisia
vineri, 30 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău, Dorel Nicolescu, şi-a anunţat, joi, demisia în timpul şedinţei lunare a Consiliului Judeţean.
Gestul său a fost motivat de refuzul consilierilor judeţeni de a aproba un credit de 10 milioane de euro pentru finalizarea noii maternităţi, dar şi din cauza subfinanţării sănătăţii.
'Timp de doi am ţinut în viaţă un spital aflat în moarte clinică, dar lipsa cronică de fonduri, sărăcia şi dezordinea creată de condiţiile precare de asistenţă sanitară mă obligă la acest gest de onoare', a anunţat medicul Dorel Nicolescu în plenul Consiliului Judeţean.
Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău se află în topul unităţilor spitaliceşti cu datorii, având de plătit furnizorilor de servicii şi medicamente aproape 20 de milioane de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Ambulatorul Spitalului judeţean de Urgenţă, reabilitat cu fonduri europene Mai multe cabinete medicale ale Ambulatorului Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău vor fi modernizate şi vor primi aparatură medicală, în cadrul unei proiect finanţat din fonduri europene.
Buzău: CJ a aprobat o investiţie de 5,4 milioane lei din fonduri proprii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat, joi, alocarea sumei de 5,4 milioane de lei, fonduri proprii, pentru investiţii în dotarea noii maternităţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: CJ doreşte preluarea rapidă a Spitalului judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău doreşte să preia rapid Spitalul Judeţean de Urgenţă şi va atrage fonduri locale şi europene pentru modernizarea acestuia, a declarat vineri într-o conferinţă de presă preşedintele CJ Victor Mocanu.
Buzău: Spitalul judeţean de Urgenţă, în carantină Accesul în secţiile de pneumologie, pediatrie, nanologie ale Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău este interzis în totalitate, iar în celelalte secţii vizitele au fost limitate din cauza numărului mare de viroze respiratorii.
Buzău: CJ a aprobat alocarea a 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au votat joi, în unanimitate, alocarea sumei de 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Fostă angajată a Spitalului de Urgenţă Buzău, dată în urmărire, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a unui angajat al departamentului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău - Iuliana Drăghici - arestată preventiv în lipsă, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată, informează un comunicat...