Cele mai citite
 


Cseke Attila: La CF2 se lucrează într-un mediu impropriu
vineri, 30 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a prezentat, joi, concluziile anchetei desfăşurate la Spitalul CF2 din Capitală, afirmând că verificările au scos la iveală faptul că personalul medical îşi desfăşoară activitatea într-un mediu impropriu.
'S-a constatat existenţa reală a unui risc de contaminare a instrumentarului', a declarat ministrul Sănătăţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: Riscul de contaminare prin consumul de apă este eliminat în zonele urbane din România Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat marţi, cu prilejul celei de-a doua întâlniri a părţilor pentru Protocolul asupra apei şi sănătăţii, că în România apa furnizată prin sistem centralizat este o apă simplă, proprie consumului uman.
Constanţa: Ministrul Sănătăţii a inaugurat noua Unitate de Primire Urgenţe la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, 11 iul /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a inaugurat duminică după-amiază, noua Unitate de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe, din Constanţa.
Cseke Attila: Comasarea spitalelor este necesară, în prezent sistemul sanitar păcăleşte pacientul Bucureşti, 8 feb /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat marţi că măsurile de comasare a spitalelor sunt necesare, deoarece în prezent structura sistemului sanitar 'păcăleşte pacientul'.
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, s-a întâlnit cu omologul său palestinian Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, s-a întâlnit, luni, cu omologul său palestinian Fathi A.M. Ambumoghli, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES de Ministerul Sănătăţii.
Ministrul Sănătăţii a cerut găsirea de soluţii urgente pentru reluarea producţiei la Cantacuzino Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a solicitat conducerilor Agenţiei Naţionale a Medicamentului (ANM) şi Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare 'Cantacuzino' găsirea de soluţii rapide pentru reluarea producţiei de vaccin la nivel naţional, se arată într-un comunicat remis presei miercuri.
Ministrul Sănătăţii va face o analiză a personalului auxiliar din sistem Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare, că va fi făcută o analiză a personalului auxiliar din sistemul sanitar, pentru a se vedea dacă este prea numeros.