Cele mai citite
 


Campania de stimulare a donatorilor de sânge, susţinută de Grupul E.ON
joi, 12 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Târgu Mureş, 12 mar /Agerpres/ - Grupul E.ON a anunţat, joi, că va sprijini material Campania „Picătură cu picătură sângele tău, secundă cu secundă viaţa mea”, iniţiat de Asociaţia Jurnaliştilor Donatori de Sânge din judeţul Maramureş şi de Asociaţia Centrelor de Transfuzie Sanguină din judeţele Cluj, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Alba şi Mureş.

Potrivit reprezentanţilor E.ON, sprijinul oferit campaniei se ridică la aproximativ 5.000 de euro şi va consta în realizarea a 3.000 de afişe şi a 25.000 de cărţi poştale pentru donatori.

„Grupul E.ON doreşte să fie cât mai aproape de comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea. Dincolo de activităţile economice pe care le derulăm în România, suntem preocupaţi şi ne implicăm pentru a ajuta la rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunităţile din zonele în care activăm", a declarat Marc-Daniel Buck, director general adjunct E.ON România.
Acesta a precizat că una dintre problemele actuale majore din domeniul medical este lipsa rezervelor de sânge.
"Tot timpul, cineva este în pericol de a-şi pierde viaţa din cauza lipsei de sânge, iar gestul de solidaritate umană, de a dona sânge, poate face diferenţa dintre viaţa şi moartea unora dintre semenii noştri. Drept urmare, încă de anul trecut, am decis să ne alăturăm iniţiativei Asociaţiei Jurnaliştilor Donatori de Sânge din judeţul Maramureş şi să sprijinim campania demarată de Centrele de Transfuzie Sanguină din judeţele Cluj, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Alba şi Mureş. Sperăm că implicarea noastră să ajute la concretizarea scopului acestei campanii“, a subliniat Marc-Daniel Buck, director general adjunct E.ON România. Campania „Picătură cu picătură sângele tău, secundă cu secundă viaţa mea” se desfăşoară în perioada 1 martie - 20 mai şi are ca scop stimularea donărilor de sânge şi conştientizeze populaţiei cu privire la nevoia stringentă de rezerve de sânge.
Locaţiile de desfăşurare ale proiectului, unde donatorii se pot adresa pentru a dona sânge, sunt centrele de transfuzie sanguină din Cluj-Napoca, Baia Mare, Târgu Mureş, Zalău, Alba Iulia şi Satu Mare. AGERPRES/(Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.