Cele mai citite
 


Botoşani: Pacienţi chemaţi la consultaţie pe timpul nopţii
vineri, 30 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai mulţi medici de familie din judeţul Botoşani au propus Direcţiei de Sănătate Publică un program de funcţionare a cabinetelor medicale individuale începând cu ora 21,00.
Potrivit directorului adjunct al DSP Botoşani, dr. Gheorghe Apetroaie, medicii care au făcut exces de zel sunt din mediul rural. El susţine că DSP nu poate aviza un program de funcţionare care nu este în concordanţă cu nevoile pacienţilor.

'Sunt asemenea situaţii şi am solicitat să găsească ore potrivite pentru a asigura consultul pacienţilor din comună. Nu ştiu dacă aceştia sunt matinali sau sunt pe înserat, dar să găsească o formulă în care toată lumea să fie mulţumită. Dacă acest program depăşeşte anumite ore, DSP nu îşi va da avizul pentru aşa ceva', a declarat Apetroaie.

Medicii de familie au termen, potrivit noilor prevederi ale Contractului-cadru din acest an, să prezinte DSP un program de funcţionare a cabinetelor proprii. DSP are obligaţia de a răspunde în termen de 30 de zile acestor solicitări.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, verificată de Ministerul Sănătăţii Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii (MS) va verifica activitatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani în urma unor neclarităţi legate de autorizarea Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, se arată într-un comunicat de presă remis joi de MS.
Botoşani: Protest al angajaţilor Sanatoriului Podriga în faţa sediului Direcţiei de Sănătate Publică Aproximativ 30 de angajaţi ai Sanatoriului de neuropsihiatrie de la Podriga au protestat, vineri, în faţa sediului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, în semn de nemulţumire faţă de decizia conducerii DSP de a nu autoriza, din punct de vedere sanitar, unitatea medicală.
Botoşani: Mai puţin de jumătate din şcoli au autorizaţie sanitară de funcţionare Mai puţin de jumătate din unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani sunt autorizate din punct de vedere sanitar, a declarat, joi, în şedinţa Colegiului Prefectural, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Dumitriţa Mihailovici.
Botoşani: Zeci de medici refuză să facă triajul epidemiologic al elevilor Peste 40 de medici de familie din judeţul Botoşani au refuzat să efectueze triajul epidemiologic al elevilor după mini vacanţa de la începutul lunii februarie, a declarat, marţi, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică, Doina Botez.
Botoşani: DSP anunţă că nu va autoriza Sanatoriul Podriga din cauza nepotabilităţii apei Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga nu poate beneficia de autorizaţie sanitară de funcţionare în condiţiile în care apa nu îndeplineşte condiţiile de potabilitate, a anunţat, joi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Silvana Tudorache.
Botoşani: Toţi medicii de familie din judeţ au semnat pentru intrarea în grevă, de la 1 aprilie Toţi cei 168 de medici de familie din judeţul Botoşani, care sunt în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), vor intra, de la 1 aprilie, în grevă, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Botoşani, Paul Şerban. Potrivit acestuia, medicii...