Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Medicii de familie pot deveni proprietari pe cabinetele medicale
vineri, 30 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de familie din Caraş-Severin vor putea să-şi cumpere cabinetele medicale pe care le aveau închiriate de la stat.
Trei medici de familie din Caraş-Severin au cerut deja să li se aprobe cumpărarea unor astfel de imobile.

Cererea medicilor a fost acceptată şi de către consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de joi, desfăşurată la Reşiţa şi prezidată de preşedintele acestui for, Sorin Frunzăverde.

Conform Hotărârii de Urgenţă a Guvernului nr. 68/2008, medicii pot cere cumpărarea spaţiilor unde îşi desfăşoară activitatea, care se află în domeniul privat al statului.

Până acum pentru trei cabinete medicale, două pe Strada Făgăraşului şi unul în incinta Spitalului Judeţean Reşiţa, au fost făcute cereri de cumpărare.

'Imobilele au fost deja evaluate la o sumă cuprinsă între 8 şi 21 de mii de euro, fiecare, în funcţie de suprafaţă şi de amplasare. Preţul final se negociază însă între cumpărător şi o comisie şi nu poate fi mai mic decât cel propus prin evaluare', a precizat Sorin Frunzăverde.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: CJAS impută 43.000 de lei încasaţi ilegal unor medici de familie şi pacienţi Mai mulţi prestatori de servicii medicale şi asiguraţi din Caraş-Severin vor trebui să înapoieze sume importante Casei Judeţene de asigurări de sănătate, în urma unor controale ale Curţii de Conturi.
Caraş-Severin: Medicii de familie se alătură colegilor din ţară la protestul de joi, din capitală Medicii de familie din Caraş-Severin se pregătesc să protesteze, joi, alături de colegi din întreaga ţară, în faţa Ministerului Sănătăţii, una dintre cele mai mari nemulţumiri fiind blocarea frecventă a programului informatic destinat cardurilor de sănătate.
Caraş-Severin: CJAS a perfectat contracte de furnizare de servicii cu 168 de medici de familie Casa de Asigurări de Sănătate a perfectat, în acest an, la nivelul judeţului Caraş-Severin, contracte de furnizare de servicii medicale cu un număr de 168 de medici de familie, dintre care, 73 funcţionează în mediul rural.
Caraş-Severin: Localităţi fără medici de familie Preşedintele-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, Gheorghe Dumitraşcu, a declarat, luni, că asiguraţii din mai multe judeţe unde nu există medici de familie au trebuit să opteze pentru alte cabinete de medicină de familie, din localităţi mai apropiate.
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a primit 14 lămpi cu ultraviolete, de ultimă generaţie Secţia de Pneumologie şi Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au devenit mai sigure pentru pacienţi, dar şi pentru personalul medical, odată cu instalarea a 14 lămpi cu ultraviolete de ultimă generaţie, care au rolul de a distruge bacteriile dăunătoare, scăzând astfel riscul...
Caraş-Severin: Deficit de personal la SJU Reşiţa; secţiile Oncologie şi Hematologie au câte un singur medic Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa se confruntă cu un deficit de personal, existând secţii precum Oncologie şi Hematologie cu câte un singur medic, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Violeta Florea.